Skocz do zawartości
  • 0

Import

Mrkogutmrkgt

Pytanie

Mam w skrypcie tak:on script load:

import org.bukkit.event.inventory.InventoryClickEvent
    import org.bukkit.inventory.ItemStack
    import org.bukkit.event.entity.EntityDamageByEntityEvent

on org.bukkit.event.entity.EntityDamageByEntityEvent:
    set {_attacker} to event.getDamager()
    set {_damage} to event.getFinalDamage()

Moje pytanie brzmi, dlaczego wyskakuje błąd lub jak to naprawić (skrypt nie był pisany przeze mnie :P)

//[ code] ~Ixidi

Edytowane przez Ixidi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

[18:02:52 ERROR]: Can't understand this expression: 'first 1 characters of {_ench} uppercase' (xx.sk, line 70: set {_f} to first 1 characters of {_ench} uppercase')
[18:02:52 ERROR]: Can't understand this condition/effect: import org.bukkit.event.inventory.InventoryClickEvent (xx.sk, line 76: import org.bukkit.event.inventory.InventoryClickEvent')
[18:02:52 ERROR]: Can't understand this condition/effect: import org.bukkit.inventory.ItemStack (xx.sk, line 77: import org.bukkit.inventory.ItemStack')
[18:02:52 ERROR]: Can't understand this condition/effect: import org.bukkit.event.entity.EntityDamageByEntityEvent (xx.sk, line 78: import org.bukkit.event.entity.EntityDamageByEntityEvent')
[18:02:52 ERROR]: can't understand this event: 'on org.bukkit.event.entity.EntityDamageByEntityEvent' (xx.sk, line 122: on org.bukkit.event.entity.EntityDamageByEntityEvent:')
[18:02:52 ERROR]: can't understand this event: 'on org.bukkit.event.inventory.InventoryClickEvent' (xx.sk, line 126: on org.bukkit.event.inventory.InventoryClickEvent:')

2. Nie umiem Javy D:

3. Nie pisałem tego ja, wszystko jest w skripcie tylko jest importowane to.

Edytowane przez Mrkogutmrkgt

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...