Anuk 13 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 (edytowane) Edytowane 12 maja 2018 przez Anuk Aktualizacja #1 PanNiedzwiadek i Kaskader 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiepeK 3 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Podoba mi się to. Na pewno wejdę! Będą może jakieś questy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuk 13 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 4 minuty temu, SiepeK napisał: Podoba mi się to. Na pewno wejdę! Będą może jakieś questy? Tak, w planach są Questy oraz osiągnięcia za różne czynności na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader 11 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Bardzo fajnie wykonana prezentacja. Także też nie żałuję zaproszenia do sieci, czekam na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuk 13 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Aktualizacja #1 Gracze którzy zakupili oryginalną wersję gry otrzymają od ekipy darmową rangę VIP na 30 dni. Zakup rangi poprzez sklep daje dostęp do niej na całą edycję, ranga 30dni obowiązuje tylko z nagród. Dodano wpis o istniejących Questach i osiągnięciach. Rejestracja na forum sieci, oraz napisanie 20 postów nagradzane będzie rangą premium na 14dni i obowiązuje dożywotnio. Rangę premium dodano do systemu osiągnięć, za przegrane 30dni otrzymamy rangę premium na równowartość tych dni, osiągnięcie jednorazowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CresixU 14 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 @Anuk Ranga premium za przegranie 30 dni? Mam rozumieć, że będziesz liczyć każdą sekunde gry na serwerze? Jak tak to słabe takie coś jest... Czasami przy budowanie całej mapy tyle nie siedzisz na serwerze lub po wbiciu max lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuk 13 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 10 minut temu, CresixU napisał: @Anuk Ranga premium za przegranie 30 dni? Mam rozumieć, że będziesz liczyć każdą sekunde gry na serwerze? Jak tak to słabe takie coś jest... Czasami przy budowanie całej mapy tyle nie siedzisz na serwerze lub po wbiciu max lvl. To jest za zdobycie osiągnięcia, które liczy każdy dzień. Ogółem jest to liczone, logowanie na dzień, więc powinieneś logować się 30 razy w przeciągu 30 dni. Musisz wykonać 30 logować, jedno dziennie. Po osiągnięciu tego poziomu otrzymasz rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 Nawet fajne rozwiązanie, mam trochę lepsze z spędzeniem X godzin na serwerze za nagrodę w postaci jakiegoś tam ExtraVipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuk 13 Opublikowano 6 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Aktualizacja #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuk 13 Opublikowano 12 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2018 (edytowane) Prezentuję także nowy banner serwera Edytowane 12 maja 2018 przez Anuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader 11 Opublikowano 15 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2018 Sewer fajny, gram od początku, wiele się poprawiło i serwer wychodzi na jedyny w swoim stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 126 Opublikowano 14 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2018 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi