PEPQ65 49 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 Witam, poszukuję osób do testowania sieci serwerów minigames. Na serwerze będą bazować takie tryby jak: Battleroyal, Skywars, Buildbattle, Bedwars. Są to 4 początkowe tryby jakie są w planach, cała mechanika jest oparta na wersji 1.8 podwyższona do grania na wyższych wersjach do 1.12. Serwer dopiero jest dopiero zapoczątkowany więc wszystkie informacje na temat dni testów znajdziecie na discordzie: https://discord.gg/n3bPa8d . Do kontaktu z administracją oraz propozycji odnośnie serwera zapraszamy na discord'a. Gracze będący na testach będą nagradzani w przyszłości oraz zostaną wynagrodzeni specjalnimi przywilejami na starcie. Osoby zainteresowane budowaniem map do gier również zapraszamy na discord, za mapy które dostaną się do puli map na serwerze nagradzamy! Discord: https://discord.gg/n3bPa8d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 25 minut temu, PEPQ65 napisał: Serwer dopiero jest dopiero XD A tak na serio, masz już jakiś sposób na wypromowanie serwera? Jeżeli będziesz szukał, gdy wszystko będzie gotowe, mniejsze szanse na to, że serwer się uda. A co do tematu, nie wiem poco komu jakaś ranga tester, na serwerze, który nie wprowadza nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AidisProPlayer 10 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 Nie polecam kolegi. Kolega oskarża mnie ze ukradłem itemshop php i że można wyciągać skrypty php z strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPQ65 49 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 @AidisProPlayer Hmmm, to mam dla Ciebie teraz pytanie dlaczego usunąłeś tą strone którą pokazywałeś? Hmm tak napisałem do cubegame że skopiowałeś stronę, skrypty php bardzo łatwo zdobyć. Zbadaj element scripts i wszystkie sąaaa o kurdee ale sie nie da wyciągać SKRYPTÓW PHP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AidisProPlayer 10 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 (edytowane) skrypty php bardzo łatwo zdobyć. Zbadaj element scripts i wszystkie sąaaa o kurdee Tak to sobie możesz html wydobyć lepiej poczytaj i dopiero wypowiadaj się na te tematy. Edytowane 12 kwietnia 2018 przez AidisProPlayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPQ65 49 Opublikowano 13 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2018 (edytowane) @AidisProPlayer Heh, gdyby skryptów i wszystkich innych elementów od strony nie dało by się wyciągać to nie miałbyś na swojej stronie kopi 1:1 cubegame ;> Jeszcze się tym chwalisz? I szukasz kogoś to pomysli że "autorskie"? Edytowane 13 kwietnia 2018 przez PEPQ65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AidisProPlayer 10 Opublikowano 13 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2018 Przeczytaj pomysł i walnij się w łeb. I poraź kolejny powtarzam nie można mieć strony 1:1 bo nie da się wszystkiego ściągnąć. A także dodaje nie testujcie tego pseudo serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 W dniu 12.04.2018 o 16:56, PEPQ65 napisał: @AidisProPlayer Hmmm, to mam dla Ciebie teraz pytanie dlaczego usunąłeś tą strone którą pokazywałeś? Hmm tak napisałem do cubegame że skopiowałeś stronę, skrypty php bardzo łatwo zdobyć. Zbadaj element scripts i wszystkie sąaaa o kurdee ale sie nie da wyciągać SKRYPTÓW PHP PHP wykonuje sie po stronie serwera i jest w 100% tajny, jedynie w html mozesz zdobyc rezultat tego kodu. Scripts to js, ktory jest jawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPQ65 49 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 @Sewer No i to nadal nie zmienia faktu że pobrał stronę z wszelkimi css/js/html/scss dodał swój php na itemshop. @AidisProPlayer Kolejny dowód bo ostatni usunąłeś po zgłoszeniu do cubegame :C Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AidisProPlayer 10 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 Co nie wyszło z ukradnienciem strony i pokazujesz inna. A i dzięki że dałeś ss razem z linkiem który nie jest do mojej strony pozdrawiam. Varter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPQ65 49 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 (edytowane) @AidisProPlayer Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! , nie z twojej strony? Hmm ciekawe, nie dość że kradniesz stronę od titanaxe to wmawiasz mi że chcę Ci coś ukraść bo nie masz się czym bronić XDDDDD. Mordko kopiujesz strony podajesz sie za autora i tyle. Z tych 2 linków wyżej jeden jest z strony titanaxe a drugi z twojej bo najwyraźniej posiadasz ujemne iq. Edytowane 15 kwietnia 2018 przez PEPQ65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AidisProPlayer 10 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 (edytowane) Ziomek Jesteś Glupszy niż ustawa przewiduje. Pierw że PHP da się skopiować o kurdee a potem zmiana tematu że nie maile racji heh. Edytowane 15 kwietnia 2018 przez AidisProPlayer LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi