Skocz do zawartości

Szukam testerów na serwer MINIGAMES

PEPQ65
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję osób do testowania sieci serwerów minigames. Na serwerze będą bazować takie tryby jak: Battleroyal, Skywars, Buildbattle, Bedwars. Są to 4 początkowe tryby jakie są w planach, cała mechanika jest oparta na wersji 1.8 podwyższona do grania na wyższych wersjach do 1.12. Serwer dopiero jest dopiero zapoczątkowany więc wszystkie informacje na temat dni testów znajdziecie na discordzie: https://discord.gg/n3bPa8d . Do kontaktu z administracją oraz propozycji odnośnie serwera zapraszamy na discord'a. Gracze będący na testach będą nagradzani w przyszłości oraz zostaną wynagrodzeni specjalnimi przywilejami na starcie. Osoby zainteresowane budowaniem map do gier również zapraszamy na discord, za mapy które dostaną się do puli map na serwerze nagradzamy!

Discord: https://discord.gg/n3bPa8d

25 minut temu, PEPQ65 napisał:

Serwer dopiero jest dopiero

XD

A tak na serio, masz już jakiś sposób na wypromowanie serwera? Jeżeli będziesz szukał, gdy wszystko będzie gotowe, mniejsze szanse na to, że serwer się uda. A co do tematu, nie wiem poco komu jakaś ranga tester, na serwerze, który nie wprowadza nic nowego.

@AidisProPlayer Hmmm, to mam dla Ciebie teraz pytanie dlaczego usunąłeś tą strone którą pokazywałeś? Hmm tak napisałem do cubegame że skopiowałeś stronę, skrypty php bardzo łatwo zdobyć. Zbadaj element scripts i wszystkie sąaaa o kurdee ale sie nie da wyciągać SKRYPTÓW PHP 

@AidisProPlayer Heh, gdyby skryptów i wszystkich innych elementów od strony nie dało by się wyciągać to nie miałbyś na swojej stronie kopi 1:1 cubegame ;> 

Jeszcze się tym chwalisz? I szukasz kogoś to pomysli że "autorskie"?

Edytowane przez PEPQ65

W dniu 12.04.2018 o 16:56, PEPQ65 napisał:

@AidisProPlayer Hmmm, to mam dla Ciebie teraz pytanie dlaczego usunąłeś tą strone którą pokazywałeś? Hmm tak napisałem do cubegame że skopiowałeś stronę, skrypty php bardzo łatwo zdobyć. Zbadaj element scripts i wszystkie sąaaa o kurdee ale sie nie da wyciągać SKRYPTÓW PHP 

PHP wykonuje sie po stronie serwera i jest w 100% tajny, jedynie w html mozesz zdobyc rezultat tego kodu. Scripts to js, ktory jest jawny

@Sewer No i to nadal nie zmienia faktu że pobrał stronę z wszelkimi css/js/html/scss dodał swój php na itemshop. 

@AidisProPlayer Kolejny dowód bo ostatni usunąłeś po zgłoszeniu do cubegame :C

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

@AidisProPlayer Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! , nie z twojej strony? Hmm ciekawe, nie dość że kradniesz stronę od titanaxe to wmawiasz mi że chcę Ci coś ukraść bo nie masz się czym bronić XDDDDD. Mordko kopiujesz strony podajesz sie za autora i tyle.

Z tych 2 linków wyżej jeden jest z strony titanaxe a drugi z twojej bo najwyraźniej posiadasz ujemne iq. 

Edytowane przez PEPQ65

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...