1Hubilol0 0 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2018 Witam mam taki kod @EventHandler(priority=EventPriority.HIGHEST) public void onDamage(EntityDamageEvent e){ if(e.getEntity() instanceof Player) { Player p = (Player) e.getEntity(); ItemStack iclone = i.clone(); if(iclone.getType().toString().contains("CHESTPLATE")){ ItemStack helmet = new ItemStack(iclone.getMaterial()); helmet.setItemMeta(iclone.getItemMeta()); p.getInventory().setChestplate(helmet); Czemu przy getMaterial wyświetla mi się na czerwono a jako rozwiazanie daje "ItemStack helmet = new ItemStack(((Object) iclone).getMaterial());"??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToffikTV 23 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Po pierwsze, co to jest te "i"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 getType() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 10 minut temu, ToffikTV napisał: Po pierwsze, co to jest te "i"? ItemStack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1Hubilol0 0 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2018 Dobra, problem rozwiązany. Do zamknięcia. Ogarnąłem już sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
1Hubilol0 0
Witam mam taki kod
Czemu przy getMaterial wyświetla mi się na czerwono a jako rozwiazanie daje "ItemStack helmet = new ItemStack(((Object) iclone).getMaterial());"???
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi