vJasieg 0 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 Hej, powie mi ktoś jakbym mógł zrobić skrypt, że jeśli wykopie ktoś blok diamentu, to komuś o permisji xray.wykopanie się pojawi ze wykopał? Próbowałem coś tam zrobić, ale mi nie wychodzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 loop all players: if loop-player has permission "xray.wykopanie": send "sdfgds" to loop-player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vJasieg 0 Opublikowano 28 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 @LloydPL no dobra, ale chce zeby to sie dzialo przy wykopaniu rudy diamentu czyli mam dac tak: on break of diamond ore: loop all players: if loop-player has permission "xray.wykopanie": send "sdfgds" to loop-player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 LloydPL 436 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 (edytowane) yep, czego sam nie przetestujesz i nie sprawdzisz? a jeśli nie działa i pytasz się czy tak masz zrobić to napisz że nie działa błędy jakieś? Edytowane 28 marca 2018 przez LloydPL vJasieg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vJasieg 0 Opublikowano 28 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 @LloydPL nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vJasieg 0 Opublikowano 28 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 Ok, jednak dziala, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 PRosze: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vJasieg 0
Hej, powie mi ktoś jakbym mógł zrobić skrypt, że jeśli wykopie ktoś blok diamentu, to komuś o permisji xray.wykopanie się pojawi ze wykopał? Próbowałem coś tam zrobić, ale mi nie wychodzi.
Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi