XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 PODA KTOS JAKIS PLUGIN NA WALUTE DO BUNGEECORDA? cos w stylu ze jest /money i np na serwerze server1 i na server2 sa te same (jaki zapis mysql) i zeby bylo w tym od razu api np API.setEco(player,1 ); itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 xVendrome 246 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Looknij na plugin PlayerPoints, jakieś API miał z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 26 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 14 godzin temu, xVendrome napisał: Looknij na plugin PlayerPoints, jakieś API miał z tego co pamiętam. przeczytałeś temat? chcę plugin który łączy walutę na dwóch serwer np mam serwer bungeecord, lobby,pvp,survival i chcę aby na survival i pvp były te same pieniądze !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nik3N 11 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 14 godzin temu, xVendrome napisał: Looknij na plugin PlayerPoints, jakieś API miał z tego co pamiętam. 3 minuty temu, XXXXXXXXXX napisał: przeczytałeś temat? chcę plugin który łączy walutę na dwóch serwer np mam serwer bungeecord, lobby,pvp,survival i chcę aby na survival i pvp były te same pieniądze !!!!! xVendrome ma rację tylko ty xxxxxxxxxx nie rozumiesz jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 26 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 w takim razie mam dac go na 2 serwery i 1 dane do mysql? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 feerko 21 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 użyj SaneEconomy, sam używam i tak, jedne dane do jednej bazy w configu. sfuty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 Wystarczy raz cos załadować do bazy(np. MySQL) i przy każdym dołączeniu gracza na serwer odczytywać te dane. (Tak mam np. monety pod 3 różne serwery z bungee) sfuty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 26 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 30 minut temu, feerko napisał: użyj SaneEconomy, sam używam i tak, jedne dane do jednej bazy w configu. dasz swój config.yml??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 PlayerPoints obsługuje MySQL, wrzucasz na podserwery gdzie chcesz tą walutę mieć i konfigurujesz bazę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 feerko 21 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, XXXXXXXXXX napisał: dasz swój config.yml??? backend: type: mysql host: 127.0.0.1 port: 3306 database: xxxxx username: xxxxx password: xxxxx table_prefix: xxxxx useSsl: false currency: name: singular: monet plural: monety balance-format: '{1} {2}' format: '0.00' grouping: 0 grouping-separator: ',' chat: prefix: '&b[&9Economy&b]&r ' economy: start-balance: 0.0 notify-start-balance: true server-account: $SERVER$ locale-override: false debug: false Edytowane 26 marca 2018 przez feerko _Of3k i sfuty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 27 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2018 dobra napisałem własny pl który zajmuje 8kb a nie te wsze które mją po + 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 27 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2018 (edytowane) 4 godziny temu, XXXXXXXXXX napisał: dobra napisałem własny pl który zajmuje 8kb a nie te wsze które mją po + 200 Co ma waga pluginu do działania oraz wydajności? Pewnie jeszcze wszystkie execute itd. do bazy masz w jednym wątku (No chyba ,że zrobiłeś to jakoś na bungee i bridge pod bukkita) Edytowane 27 marca 2018 przez yooniks literówka sfuty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XXXXXXXXXX 2
PODA KTOS JAKIS PLUGIN NA WALUTE DO BUNGEECORDA? cos w stylu ze jest /money i np na serwerze server1 i na server2 sa te same (jaki zapis mysql) i zeby bylo w tym od razu api np API.setEco(player,1 ); itd
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi