W1c3k 1 Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 Witam! Potrzebuję skryptu na CS:GO do Minecraft! Najlepiej, żeby ten skrypt był ładny i nie było błędów... I nie dawajcie jakiś starych, bo sprawdzałem je i nie działają, najlepiej będzie jak sami napiszecie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#12968 77 Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 Pierw opisz dokładniej o co chodzi czy to ma być cos typu dm czy mm co ma zawierać itd serson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 110 Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 Nie bardzo wiadomo o co tobie chodzi, jakie wymagania, ile płacisz itd SayJacoB i Mati17102 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Przyjmijmy że nie wiem o co chodzi.. bo nie wiem. Na czym polegałby skrypt CS:GO? Chodzi o bronie, rangi i skiny? Czy po prostu serwer gun chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Jeśli chcesz to możesz kupić.. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Powodzenia, jeżeli myślisz że ktoś Ci napisze skrypt za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
W1c3k 1
Witam! Potrzebuję skryptu na CS:GO do Minecraft!
Najlepiej, żeby ten skrypt był ładny i nie było błędów...
I nie dawajcie jakiś starych, bo sprawdzałem je i nie działają,
najlepiej będzie jak sami napiszecie
Pozdrawiam!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi