DaniosPL 0 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 Witam, Mam problem bo nie mogę znaleźć skryptu na wyłączenie/włączenie interakcji z itemami które leżą na ziemi. Chce aby moja postać nie podnosiła nic co leży na ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 (edytowane) @DaniosPL było pisać w main poście on pick up: if {npu.%player%} is false: cancel event command /npu: trigger: if {npu.%player%} is false: set {npu.%player%} to true send "Wlaczyles podnoszenie itemow" else: set {npu.%player%} to false send "Wylaczyles podnoszenie itemow" dorobienie booleana nie było trudne ;p Edytowane 12 marca 2018 przez LloydPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaniosPL 0 Opublikowano 12 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 (edytowane) @LloydPL tylko że ja chciałbym to mieć na komendę np. /npu (no pick up) albo coś w tym stylu. Tak ale jestem leniwy Edytowane 12 marca 2018 przez DaniosPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DaniosPL 0
Witam,
Mam problem bo nie mogę znaleźć skryptu na wyłączenie/włączenie interakcji z itemami które leżą na ziemi. Chce aby moja postać nie podnosiła nic co leży na ziemi.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi