MadoLegends 2 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 (edytowane) Witam cześć siemanko! Przedstawiam wa skript na sprawdzanie jest to mój pierwszy skript nie wiem ile dokladnie go pisalem, nie wiem co napisać więc przejdźmy do prezentacji Permissie: Spoiler sg.permissia sg.ban sg.unban sg.z sg.mute wszystkie: sg.* Komendy: Spoiler /sg <nick> - Sprawdza gracza /sg.ban <nick> (najpierw musi zostać użyte /sg) /sg.banik <nick> <czas> <powód> (bez użycia /sg) /sg.kick <nick> <powód> - Wyrzuca gracza /mute <nick> (użycie 2 raz unmutuje gracza) /sg.zbanowani (pokazuje liste zbanowanych graczy) /sg.unban <nick> (Unbanuje podanego gracza) /sg.swiadek <nick> (Bierze jako świadka podanego gracza) /sg.czysty (oczyszcza gracza z zarzutów /sg.ustaw (ustawia miejsce w które ma tepać przy sprawdzaniu) /ss statystyki (pokazuje ostatnie sprawdzanie i jego wynik) /ss pomoc (pokazuje komendy dostępne w skripcie [Nie napisane wszystkie]) TODO: /sg.klatka Wasze pomysły -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Jak znajdziecie jakieś błędy to napiszcie, a ja postaram się jak najszybciej je naprawić DOWNLOAD: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Wersja 1.0 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Wersja 2.0 Change log: Opublikowanie pierwszej wersji sgSprawdzanie - 24/02/2018 Opublikowanie drugiej wersji sgSprawdzanie - 24/02/2018 Edytowane 24 lutego 2018 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 Zrób normalną komenda z argumentami a nie jakieś kropki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadoLegends 2 Opublikowano 24 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 jakie ty tam kropki widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandax 131 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 (edytowane) @MadoLegends command /sg.ban: Jest to zwykły skrypt na sprawdzanie, który opiera się na zmiennych i teleportowaniu + brak bana za relog, a tu dokładnie o tym jest napisane: send "&8[&4Sprawdzanie&8]&f Relog=Perm!" to arg 1 Widzisz te przerwy? Sprawdzasz te skrypty? U mnie nie działa cały skrypt, bo są puste linijki, eh: send "" to arg 1 # ----> TA PRZERWA ----> else: send "&fWpisz nick gracza &aonline&f!" Nikt jego nie użyje, bo jest takich skryptów wysyp (+ są lepsze) i każda osoba mająca podstawowe doświadczenie pisania skryptów potrafi to napisać, a śmiecenie forum tym czymś powinno być karalne i zapisane w regulaminie. Moja ogólna ocena skryptu na tą chwilę to 1/10 + Nie będę się rozpisywał, bo widać, że autor nie potrafi napisać większego skryptu. @EDIT: /mute <nick> (użycie 2 raz unmutuje gracza) Co to ma wspólnego ze sprawdzaniem? Edytowane 24 lutego 2018 przez pandax jaku49 i Rejszpat 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadoLegends 2 Opublikowano 24 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 Dodałem bana za relog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 (edytowane) Tutaj... to jest rakowskie jakbyś nie mógł zrobić normalnie [<text>] a poza tym to poco zapisywać oskarżonego do zmiennej? Nawet na tym zrzucie ekranu widać błąd bo zrobiłeś: teleport %{sg.oskarzony}% to {sg.powrot} co jest błędem bo nie można robić % gdy nie jest to w "%{sg.oskarzony}%" tylko jest to zmienna bez "". teleport {sg.oskarzony} to {sg.powrot} A sam skrypt oceniam 3/10 ponieważ jest to jedno i to samo, zero czegokolwiek oryginalnego oprócz błędów. Oj nie ładnie kolego tak kopiować skrypty i mówić że autorskie. @Rejszpat @huert2007 @Mati17102 sądzę to samo o tym skrypcie. Edytowane 24 lutego 2018 przez jaku49 Rejszpat i pandax 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadoLegends 2 Opublikowano 24 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 Bany jednak zostają usunięte Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huert2007 50 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 HMm ten początek tego skryptu mi coś przypomina, a czekaj: Czy to nie jest przypadkiem prawie IDENTYCZNY początek? jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagiaToMagia 0 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 Mam jedno pytanie, gdzie ty masz w tym kodzie permisje "sg.*"? Bo ja jej nie widzę... Może się bawi w chowanego bo nie chce być w takim słabym skrypcie? W każdym razie, skrypt słaby, nic nie ma autorskiego, czyli moją oceną końcową będzie 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi