frizzuczekXDD 19 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 (edytowane) Nie daje nic bo każdy tylko mnie upokarza z każdym krokiem i nie potrafi docenić nikogo pracy jak się męczy żeby było 0 błędów Edytowane 23 lutego 2018 przez frizzuczekXDD Każdy mnie upokarazał przy tym skrypcie :P MistrzPiter77 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandax 131 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 (edytowane) @frizzuczekXDD Musisz coś pojąć - taki skrypt jest w pierwszych poradnikach do pluginu Skript, co oznacza, że każdy, który ma podstawową umiejętność pisania skryptów potrafi to napisać. command /pa [<player>]: format slot 20 of player-arg with 1 of nether star named "&e&lDROP" to run "dropgui %player-arg%" format slot 21 of player-arg with 1 of diamond block named "&e&lADMINISTRACJA" to run "administracja %player-arg%" format slot 22 of player-arg with 1 of emerald block named "&e&lAUTOR SKRYPTU" to run "autor %player-arg%" Dlaczego jest tam "[<player>]"? Nie mogę tego ogarnąć, muszę wpisać /pa (nick) aby zobaczyć menu informujące o dropie, administracji i co najgorsze - autorze skryptu. Co to jest @frizzuczekXDD? format slot 31 of player-arg with 1 of diamond named "&e&lCsSkrouble" with lore "&c&lTwórca skryptu na &e&l/menu &2&lBLUE-HC.PL" to be unstealable No, ukryta reklama w skrypcie Moja ocena skryptu to 1/10 Edytowane 20 lutego 2018 przez pandax jaku49 i shuliar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuliar 51 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 @pandax Nie trzeba korzystać z "permission message" Co do skryptu...1. Lepiej użyć command /x [<text>] i co za tym idzie zmodyfikować cały kod. 2. Nie wiem do czego mi się przyda skrypt wyciągnięty żywcem z jakiegoś serwera... Z całym składem administracji oraz dropem, który może być przecież inny na każdym serwerze. Na pewno ten wytwór nie jest uniwersalny 3. Jeszcze ta "funkcja" z "autografem" autora... trochę rak 4. Skrypt zajmuje uwaga... 151 linijek. Jednak jego funkcjonalność ogranicza się do jednie 4 GUI, które poza listą dropu i administracji nic nie wnoszą do rozgrywki. Trochę mało jak na taką objętość. pandax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 dobry do trollowania graczy shuliar i pandax 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frizzuczekXDD 19 Opublikowano 20 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Moj skrypt sam pisalem na mój serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frizzuczekXDD 19 Opublikowano 21 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2018 Dawajcie se raki ale sam go pisałem bo ja jestem CsSkrouble :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav 7 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Co to ma do rzeczy, że ty go napisałeś. To nie zmienia faktu, że jest bardzo słaby. Na dodatek nie wspomniałeś jakich addon'ów mamy użyć do poprawnego działania. Każda osoba z wiedzą podstawową o skrypcie potrafi napisać takie coś. Jeszcze do tego wszystkiego ta chamska reklama. Jak dla mnie 1/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 23 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2018 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi