Skocz do zawartości

skrypt na nic

frizzuczekXDD
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@frizzuczekXDD Musisz coś pojąć - taki skrypt jest w pierwszych poradnikach do pluginu Skript, co oznacza, że każdy, który ma podstawową umiejętność pisania skryptów potrafi to napisać.

command /pa [<player>]:
                format slot 20 of player-arg with 1 of nether star named "&e&lDROP" to run "dropgui %player-arg%"
                format slot 21 of player-arg with 1 of diamond block named "&e&lADMINISTRACJA" to run "administracja %player-arg%"
                format slot 22 of player-arg with 1 of emerald block named "&e&lAUTOR SKRYPTU" to run "autor %player-arg%"

Dlaczego jest tam "[<player>]"? Nie mogę tego ogarnąć, muszę wpisać /pa (nick) aby zobaczyć menu informujące o dropie, administracji i co najgorsze - autorze skryptu.

Co to jest @frizzuczekXDD?

format slot 31 of player-arg with 1 of diamond named "&e&lCsSkrouble" with lore "&c&lTwórca skryptu na &e&l/menu &2&lBLUE-HC.PL" to be unstealable

No, ukryta reklama w skrypcie :rak:
Moja ocena skryptu to 1/10

Edytowane przez pandax

@pandax Nie trzeba korzystać z "permission message"

Co do skryptu...
1. Lepiej użyć command /x [<text>] i co za tym idzie zmodyfikować cały kod.

2. Nie wiem do czego mi się przyda skrypt wyciągnięty żywcem z jakiegoś serwera... Z całym składem administracji oraz dropem, który może być przecież inny na każdym serwerze. Na pewno ten wytwór nie jest uniwersalny :/

3. Jeszcze ta "funkcja" z "autografem" autora... trochę rak

4. Skrypt zajmuje uwaga... 151 linijek. Jednak jego funkcjonalność ogranicza się do jednie 4 GUI, które poza listą dropu i administracji nic nie wnoszą do rozgrywki. Trochę mało jak na taką objętość.

:rak::rak::rak:
Co to ma do rzeczy, że ty go napisałeś. To nie zmienia faktu, że jest bardzo słaby. Na dodatek nie wspomniałeś jakich addon'ów mamy użyć do poprawnego działania. Każda osoba z wiedzą podstawową o skrypcie potrafi napisać takie coś. Jeszcze do tego wszystkiego ta chamska reklama. Jak dla mnie 1/10.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...