Chciałem ogarnąć na serwer jakiś dobry skrypt na drop. Już wybrałem ten skrypt i w wymaganiach jest napisane, że wymaga WildScripta, SkQuery i oczywiście Skripta. Tylko że jak zainstalowałem wszystko to wyskakuje mi taki error, jestem zielony w Skripcie ale po przeczytaniu domyśliłem sie że coś z wersją jest nie tak.
[17:55:01 INFO]: [Skript] An internal error occurred while checking for the latest version of Skript. Please refer to the server log for details.
[17:55:01 ERROR]: #!#!
[17:55:01 ERROR]: #!#! [Skript] Severe Error:
[17:55:01 ERROR]: #!#! Unexpected error while checking for a new version of Skript
[17:55:01 ERROR]: #!#!
[17:55:01 ERROR]: #!#! If you're developing an add-on for Skript this likely means that you have done something wrong.
Pytanie
Nupp 4
Chciałem ogarnąć na serwer jakiś dobry skrypt na drop. Już wybrałem ten skrypt i w wymaganiach jest napisane, że wymaga WildScripta, SkQuery i oczywiście Skripta. Tylko że jak zainstalowałem wszystko to wyskakuje mi taki error, jestem zielony w Skripcie ale po przeczytaniu domyśliłem sie że coś z wersją jest nie tak.
Męczyłem się nad tym chyba z 4 godziny i dalej nic.
Prosiłbym ogólnie o pomoc jak i znalezienie dobrych wersji pluginów, ponieważ w tych skryptach jestem zielony.
Dziękuje.
https://skript.pl/temat/25002-problem-ze-skriptem/Udostępnij na innych stronach
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi