kubus 0 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 (edytowane) Cześć, jak w temacie powyżej ^ Wymienię konto minecraft premium za doładowanie do google play'a 50zł. Konto nie jest na żadnym serwerze banowane, nick można zmienić, bo ostatnio zmieniany był ponad 2 miesiące temu;-) Niżej daję screena z strony mojang'a, zamazałem adres e-mail, bo nie chce mi się bawić z śmieszkami ;pp (jakby ktoś chciał bez zamazania - pw) @edit - dla tych ciekawych, nie jestem nowy na tym forum ,tylko mam drugie konto, gdyż nie pamietam hasła do starego, bo dawno temu tu byłem ;p Edytowane 25 stycznia 2018 przez kubus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoblicPL 35 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Jak dobrze, że teraz możesz stracić to konto dzieki sprzedazy. Poczytaj troche o Euli Mojang'u. Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 Nie polecam. Uzytkownik jest oszustem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 13 minut temu, Sewer napisał: Nie polecam. Uzytkownik jest oszustem. Podstawowa zasada forumowego handlu: nowicjusz płaci/przekazuje pierwszy. Rejszpat i kubus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus 0 Opublikowano 30 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Dnia 27.01.2018 o 15:32, Libter napisał: Podstawowa zasada forumowego handlu: nowicjusz płaci/przekazuje pierwszy. dokładnie ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi