Mati17102 56 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 (edytowane) Skrypt -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dobry wieczór. Mam pytanie. Czy jest możliwość napisania skryptu na Craft/StatTrak? Bo na większych serwerach są, ale nigdy nie znalazłem tego skryptu. Najlepiej gdyby można byłoby dać Craft/StatTraka na Miecz i Kilof. I jakby można zdobyć go poprzez zakup lub komendę. Gdyby ktoś tutaj napisał ten skrypt to byłbym bardzo wdzięczny Pozdrawiam, Mati17102 Edytowane 15 stycznia 2018 przez Mati17102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Tak, ktoś kto wie co to ten stattrak to może napisze, reszta oleje temat bo nawet nie wiem o czym Ty piszesz Wakal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 deusowy_yt 2 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Napisałbym Ci gdybym wiedział co on robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mati17102 56 Opublikowano 15 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 1 minutę temu, Deadlyo napisał: reszta oleje temat bo nawet nie wiem o czym Ty piszesz .. Na niektórych serwerach da się kupić StatTrak aka CraftTrak z ItemShop ale i tez można komendą dać miecz/kilof z trakiem o to mi chodzi.. ze czy jest mozliwosc napisania go i mozna zdobyc za pomocą itemshopu/komendy trochę skomplikowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wakal 23 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 command /trakczycos: trigger: add 1 nether brick named "&5Costam Track" to player stop Proszę, tak jak wytłumaczyłeś, tak napisałem. LordYu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 2 minuty temu, Mati17102 napisał: .. Na niektórych serwerach da się kupić StatTrak aka CraftTrak z ItemShop ale i tez można komendą dać miecz/kilof z trakiem o to mi chodzi.. ze czy jest mozliwosc napisania go i mozna zdobyc za pomocą itemshopu/komendy trochę skomplikowane Jezu złoty, toś wytłumaczył. Chłopie nie gram na gównianych serwerach pokroju EasyHC czy podobnych badziewiach od jutuberów. Nawet nie wiem co to ten crafttrak, o to mi chodzi, co to ma robić, jak działać, co dawać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mati17102 56 Opublikowano 15 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 37 minut temu, Deadlyo napisał: Jezu złoty, toś wytłumaczył. Chłopie nie gram na gównianych serwerach pokroju EasyHC czy podobnych badziewiach od jutuberów. Nawet nie wiem co to ten crafttrak, o to mi chodzi, co to ma robić, jak działać, co dawać... ... v2.0 Co to? Specjalny item np: Diax Miecz/Kilof. Jak działa? Nalicza zabicia/dmg i wykopany stone/obs itd. LordYu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 1 minutę temu, Mati17102 napisał: ... v2.0 Co to? Specjalny item np: Diax Miecz/Kilof. Jak działa? Nalicza zabicia/dmg i wykopany stone/obs itd. Czyli coś jak stary Excalibur tyle że teraz łącznie z kilofem który nalicza jakie surowce przy kopaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mati17102 56 Opublikowano 15 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 4 minuty temu, Deadlyo napisał: Czyli coś jak stary Excalibur tyle że teraz łącznie z kilofem który nalicza jakie surowce przy kopaniu Yes! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 variables: {zabojstwa::%player%} = 0 {kamien::%player%} = 0 command /excalibur: trigger: give diamond sword named "&6Miecz" with lore "&7Informacje o właścicielu:||&7Ilość zabójstw mieczem: &3%{zabojstwa::%player%}%||&3Właściciel: &3%player%" to player give diamond pickaxe named "&6Kilof" with lore "&7Informacje o właścicielu||&7Wykopany kamień: %{kamien::%player%}%||&7Właściciel: &3%player%" to player on death: if victim is a player: if attacker is a player: if attacker's tool is diamond sword named "&&6Miecz": add 1 to {zabojstwa::%attacker%} set lore of event-item to "&7Informacje o właścicielu:||&7Ilość zabójstw mieczem: &3%{zabojstwa::%attacker%}%||&3Właściciel: &3%attacker%||&7Ostatnio zabity: &3%victim%" if victim's tool is diamond sword named "&6Miecz": set lore of event-item to "&7Informacje o właścicielu:||&7Ilość zabójstw mieczem: &3%{zabojstwa::%victim%}%||&3Właściciel: &3%victim%||&7Właściciel został zabity przez: &3%attacker%" on mine of stone: if player's tool is diamond pickaxe named "&6Kilof": add 1 to {kamien::%player% set lore of event-item to "&6Kilof" with lore "&7Informacje o właścicielu||&7Wykopany kamień: %{kamien::%player%}%||&7Właściciel: &3%player%" Coś takiego, może być błąd w set lore of event-item, bo nie pamiętam do końca jak to było. Miecz w przypadku wygranej: Zmienia wartość zabójstw Zmienia ostatnią zabitą osobę W przypadku porażki i śmierci: Nie zmienia wartości bo i po co, za to dodaje linijkę lore która opisuje kto zabił właściciela miecza Kilof przy wykopywaniu zmienia wartość wykopanego kamienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mati17102 56 Opublikowano 15 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 (edytowane) 4 błędy.. ;p set lore of event-item to "&7Informacje o właścicielu:||&7Ilość zabójstw mieczem: &3%{zabojstwa::%attacker%}%||&3Właściciel: &3%attacker%||&7Ostatnio zabity: &3%victim%" if victim's tool is diamond sword named "&6Miecz": set lore of event-item to "&7Informacje o właścicielu:||&7Ilość zabójstw mieczem: &3%{zabojstwa::%victim%}%||&3Właściciel: &3%victim%||&7Właściciel został zabity przez: &3%attacker%" set lore of event-item to "&6Kilof" with lore "&7Informacje o właścicielu||&7Wykopany kamień: %{kamien::%player%}%||&7Właściciel: &3%player%" Edytowane 15 stycznia 2018 przez Mati17102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Może podaj te błędy, nie jesteśmy jasnowidzami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mati17102 56 Opublikowano 15 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 (edytowane) 2 minuty temu, SirGeorge napisał: Może podaj te błędy, nie jesteśmy jasnowidzami. zedytowałem. juz problem jest Edytowane 15 stycznia 2018 przez Mati17102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Spróbuj to: variables: {zabojstwa::%player%} = 0 {kamien::%player%} = 0 command /excalibur: trigger: give diamond sword named "&6Miecz" with lore "&7Informacje o właścicielu:||&7Ilość zabójstw mieczem: &3%{zabojstwa::%player%}%||&3Właściciel: &3%player%" to player give diamond pickaxe named "&6Kilof" with lore "&7Informacje o właścicielu||&7Wykopany kamień: %{kamien::%player%}%||&7Właściciel: &3%player%" to player on death: if victim is a player: if attacker is a player: if attacker's tool is diamond sword named "&&6Miecz": add 1 to {zabojstwa::%attacker%} set lore of attacker's tool to "&7Informacje o właścicielu:||&7Ilość zabójstw mieczem: &3%{zabojstwa::%attacker%}%||&3Właściciel: &3%attacker%||&7Ostatnio zabity: &3%victim%" if victim's tool is diamond sword named "&6Miecz": set lore of victim's tool to "&7Informacje o właścicielu:||&7Ilość zabójstw mieczem: &3%{zabojstwa::%victim%}%||&3Właściciel: &3%victim%||&7Właściciel został zabity przez: &3%attacker%" on mine of stone: if player's tool is diamond pickaxe named "&6Kilof": add 1 to {kamien::%player%} set lore of player's tool to "&7Informacje o właścicielu||&7Wykopany kamień: %{kamien::%player%}%||&7Właściciel: &3%player%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mati17102 56 Opublikowano 15 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 46 minut temu, SirGeorge napisał: Spróbuj to: variables: {zabojstwa::%player%} = 0 {kamien::%player%} = 0 command /excalibur: trigger: give diamond sword named "&6Miecz" with lore "&7Informacje o właścicielu:||&7Ilość zabójstw mieczem: &3%{zabojstwa::%player%}%||&3Właściciel: &3%player%" to player give diamond pickaxe named "&6Kilof" with lore "&7Informacje o właścicielu||&7Wykopany kamień: %{kamien::%player%}%||&7Właściciel: &3%player%" to player on death: if victim is a player: if attacker is a player: if attacker's tool is diamond sword named "&&6Miecz": add 1 to {zabojstwa::%attacker%} set lore of attacker's tool to "&7Informacje o właścicielu:||&7Ilość zabójstw mieczem: &3%{zabojstwa::%attacker%}%||&3Właściciel: &3%attacker%||&7Ostatnio zabity: &3%victim%" if victim's tool is diamond sword named "&6Miecz": set lore of victim's tool to "&7Informacje o właścicielu:||&7Ilość zabójstw mieczem: &3%{zabojstwa::%victim%}%||&3Właściciel: &3%victim%||&7Właściciel został zabity przez: &3%attacker%" on mine of stone: if player's tool is diamond pickaxe named "&6Kilof": add 1 to {kamien::%player%} set lore of player's tool to "&7Informacje o właścicielu||&7Wykopany kamień: %{kamien::%player%}%||&7Właściciel: &3%player%" Działa. Dziękuje. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mati17102 56
Skrypt
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobry wieczór. Mam pytanie. Czy jest możliwość napisania skryptu na Craft/StatTrak?
Bo na większych serwerach są, ale nigdy nie znalazłem tego skryptu.
Najlepiej gdyby można byłoby dać Craft/StatTraka na Miecz i Kilof.
I jakby można zdobyć go poprzez zakup lub komendę.
Gdyby ktoś tutaj napisał ten skrypt to byłbym bardzo wdzięczny
Pozdrawiam, Mati17102
Edytowane przez Mati17102Odnośnik do komentarza
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi