BlackRode 28 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Witam, mam lagi na serwerze poprzez nie "wyrenderowaną" mapę da się to jakoś zrobić szybciej niż bieganie po niej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 są pluginy renderujące teren, poszukaj w google Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ten plugin, chociaż stary, to nadal idealnie działa na aktualnej wersji silnika. Potrafi wygenerować świat do określonego rozmiaru. Henrietta_Lange i BlackRode 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BlackRode 28 Opublikowano 10 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 3 godziny temu, bopke napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ten plugin, chociaż stary, to nadal idealnie działa na aktualnej wersji silnika. Potrafi wygenerować świat do określonego rozmiaru. A jak już mam gotowy spawn ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian Krycha 8 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 To ustawiasz granicę mapy od środka spawna a potem renderujesz aż do granicy świata bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BlackRode 28 Opublikowano 10 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Problem rozwiązany do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BlackRode 28
Witam, mam lagi na serwerze poprzez nie "wyrenderowaną" mapę da się to jakoś zrobić szybciej niż bieganie po niej ??
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi