tiler45 0 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 witam kto umie robic bardzo odbrze serwer vps do minecrafta i umie zrobić 2 serwery + bungeecord na 1 vps jezlei ktoś umie niech pisze albo doda mnie na skype Damian.s.r.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ever 20 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Musisz kupic serwer vps. Obejrzyj poradniki na yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Jakies wynagrodzonko? Pisaj pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Ile płacisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tiler45 0 Opublikowano 10 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 mam kupiony tylko chodzi żeby go skonfigurować i stworzyć 3 serwery 2 normalne serwery + bungeecord i polonczyc te 2 serwery do bungee cord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 11 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2018 To pytam ile płacisz za to, że Ci skonfiguruję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 11 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2018 Przecież to dziecko nawet ortografii nie zna... wątpię żeby kupił tak o VPS'A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 12 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 @Crystal_PL a jaki to problem? Są vpsy na normalnych hostingach serwerów minecraft, które nawet dziecko mogłoby zakupić. A ponieważ autor nie ma umiejętności do postawienia paru serwerów, a ja mam, to też chcę kawałek tego tortu w postaci niewielkiej sumy pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tiler45 0
witam kto umie robic bardzo odbrze serwer vps do minecrafta i umie zrobić 2 serwery + bungeecord na 1 vps jezlei ktoś umie niech pisze albo doda mnie na skype Damian.s.r.12
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi