Kajfi 4 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 (edytowane) Cześć! Zrobi ktoś skrypt na blokade /pl i /plugins? Ma do tego być permisja i gdy sie nie ma permisji ma pisać &2&lSlime&f&lHC&8» &cO ty [ciach]! Nie zobaczysz naszych pluginow! Edytowane 29 grudnia 2017 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxdamixx 33 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Masz i współczuje twoim graczom jak tak ich traktujesz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajfi 4 Opublikowano 29 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 ;v XD @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie dziala ;/ pisze: 'permission "*"' is not an item type (plugins.sk, line 3: if player dosen't has permission "*":' HELP!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wielebny 9 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxdamixx 33 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Angielski wydawał mi się prosty ale "dosen't has" mnie dobiło XDZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) on command: executor is player: command is "plugins" or "pl" or "bukkit:plugins" or "bukkit:pl" or "essentials:plugins" or "essentials:pl": player don't have permission "plugins.show": #' cancel event send coloured "&2Slime&fHC &7» &cPotrzebujesz uprawnienia &8(&6plugins.show&8)" to the player stop stop Edytowane 30 grudnia 2017 przez KCPRRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxdamixx 33 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 22 godziny temu, _AvaX_ napisał: Angielski wydawał mi się prosty ale "dosen't has" mnie dobiło XDZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Moje niedopatrzenie Sam sie za głowe zlapalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 on command: if executor is player: if command is "plugins" or "pl" or "bukkit:plugins" or "bukkit:pl" or "essentials:plugins" or "essentials:pl" or "bukkit:about" or "bukkit:?": if player doesn't have permission "pokaz.pluginy": cancel event send "tekst" to the player stop else: send "nie dla konsoli kielbasa" cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kajfi 4
Cześć! Zrobi ktoś skrypt na blokade /pl i /plugins? Ma do tego być permisja i gdy sie nie ma permisji ma pisać &2&lSlime&f&lHC&8» &cO ty [ciach]! Nie zobaczysz naszych pluginow!
Edytowane przez IxidiOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi