TheSMB 21 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich!Chciałbym abyśmy wszyscy pisali w tym temacie jakieś wiersze i wierszyki jakie znamy :DKażdy wiersz najlepiej aby był w spoilerzeOsoba bod postem poprzednika ma ocenić wierszyk w jego poście :P To co..., ja zaczne: W gorącym cieniu na miękkim kamieniu stojąc siedziała młoda staruszka i nic nie mówiąc odezwała się do wysokiego mężczyzny niskiego wzrostu z długą brodą bez zarostu, "Och jaki upalny mróz mamy tego lata" a było to zimą, stały tam trzy łodzie, jedna cała, drugiej pół a trzeciej wcale nie było, mężczyzna wsiadł do tej czwartej i utonął, lecz dopłyną do bezludnej wyspy gdzie zaatakowali go biali murzyni. Uciekając wspiął się na gruszkę, zerwał pietruszkę, a posypała się cebula, przyszedł właściciel tego banana i mówi, złaź pan z tego kasztana bo to nie moja wierzba, i dalej mieszał wapno! XD :D Edytowane 17 sierpnia 2014 przez TheSMB PanNiedzwiadek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 A może... wymyślamy jakiś wierszyk, osoba pod postem ocenia w skali 0/10 i pisze swój itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSMB 21 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 Dobry pomysł Norbi, ty oceniasz mój :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 ja nie ocenie bo ja rymowac za bardzo nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebafudi 122 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 @TheSMB to nie twój wierszyk ;_; @down cii xd 《☆》Wysłane z SGS4 przy użyciu tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 @TheSMB to nie twój wierszyk ;_; 《☆》Wysłane z SGS4 przy użyciu tapatalk.Chciałbym abyśmy wszyscy pisali w tym temacie jakieś wiersze i wierszyki jakie znamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSMB 21 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 @Sebafudi Chyba się zapędziłeś :D Oceni ktoś wierszyk i poda swój :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 6/10 Oto cudo wymyślone z kuzynką (lat 10) o bardzo dziwnym poczuciu humoru. Śpiewa się toto w rytm marsza pogrzebowego. Jesteś pewien? Na pewno? Na 100%? Zawróć! To jest strasznie zj****e! Sam tego chciałeś... Dziękuję wszystkim, moi poddani! Za piękny kraj ten, zlany moczami. Był taki piękny, lecz go zniszczyłem. I dooszczętnie, go podpaliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSMB 21 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 8/10Hah :D, niezłe poczucie humorku, pogratuluj kuzynce To ja wylece z klasykiem!: Wlazł kotek na płotek, pier*****ł go młotek, siekierka dobiła i kotka zabiła Wiem, okrutny wierszyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został przeniesiony z "Społeczność forum → Pogaduszki" do "Społeczność forum → Pogaduszki → Gry forumowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 gdy ci smutno gdy ci źle chwyć za mydło potnij sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi