ZiomuuSss 8 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 (edytowane) Jak zrobić kod "jeśli gracz ma założone buty o nazwie """?Wiem że jest to w doc, ale doc mi nie działa :o (Website is offline) Edytowane 17 sierpnia 2014 przez ZiomuuSss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 on join: if player's boots is iron boots named "buty": send "masz buty o nazwie buty" ZiomuuSss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 (edytowane) tu jeszcze inna opcja :)command /buty: trigger: player is wearing diamond boots named "Kapcie" send "Mam diamentowe buty :)" Edytowane 17 sierpnia 2014 przez Hydorax ZiomuuSss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZiomuuSss 8 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 ok dzieki, do zamkniecia. Zrobione ~ :szymnyo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZiomuuSss 8
Jak zrobić kod "jeśli gracz ma założone buty o nazwie """?
Wiem że jest to w doc, ale doc mi nie działa :o (Website is offline)
Edytowane przez ZiomuuSssOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi