janik 1 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 Napisze mi ktos skript na reload serwera co 30 min ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 every 30 minutes: execute console command "reload" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 Hmm można też tak :)on script load: wait 30 minutes execute console command "reload" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Juraso 78 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 Hmm Hydrorax twoj kod bedzie dziala tylko tak ze wlaczasz skrypta czeka 30 min i reloaduje pozniej juz nie taka "jednorazowka" Skrypt Dinkkka powinien dzialac jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 @juraso ale serwer się srestartuje razem ze wszystkimi skryptami (tak myślę) @topic jak masz serwer na hostingu to nie używaj tej komendy bo robi masakryczne zżarcie pamięci i procka co prowadzi do crasha w kilka sekund. Koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
janik 1
Napisze mi ktos skript na reload serwera co 30 min ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi