xConnor 0 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Witam, mam pytanie dosyć proste, ale i tak nie umiem sobię z nim poradzić. Otóż mam pytanie Da się zrobić za pomocą skryptu Przenosny CraftingTable. Chodzi mi dokładnie o to, że jak wpiszę na chacie komendę /crafting to wyskoczy mi okienko craftingu Byłbym wdzięczny za pomoc i z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neexipl 21 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 command /crafting: trigger: open crafting table to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VIPEQ 85 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 (edytowane) Proszę:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 2 grudnia 2017 przez VIPEQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xConnor 0
Witam, mam pytanie dosyć proste, ale i tak nie umiem sobię z nim poradzić. Otóż mam pytanie
Da się zrobić za pomocą skryptu Przenosny CraftingTable.
Chodzi mi dokładnie o to, że jak wpiszę na chacie komendę /crafting to wyskoczy mi okienko craftingu
Byłbym wdzięczny za pomoc i z góry dziękuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi