Skocz do zawartości
  • 0

Auto-Unban

LordzikMkoesik

Pytanie

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
10 godzin temu, yooniks napisał:

on command:
	command is "/ban":
	if arguments is set:
		execute console command "unban %arg%"

yy, ale to dzial o pluginach nie o skryptach i chce by tylko jednego [lub wiecej] wybranego/ych gracza unbanowywalo

10 godzin temu, yooniks napisał:

on command:
	command is "/ban":
	if arguments is set:
		execute console command "unban %arg%"

yy, ale to dzial o pluginach nie o skryptach i chce by tylko jednego [lub wiecej] wybranego/ych gracza unbanowywalo

• 0
2 godziny temu, LordzikMkoesik napisał:

a potrafisz sobie zrobic plugin? Bo chyba nie za bardzo, to po co tu przychodzisz? Damy ci gotowca, ale nie skompresowany plugin do jara, a tego tez pewnie nie umiesz.

1 godzinę temu, SKsteiner napisał:

Robisz pętle.

I jeżeli gracz ma bana to wykonuje komendę bukkit.dispatchcommand.

Jak pomogłem daj like xd

Oczywiscie czytany z jakiejs listy lub czegos. 

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut, mozna to zrobic w playercommandpreprocessevent

• 0
1 minutę temu, yooniks napisał:

a potrafisz sobie zrobic plugin? Bo chyba nie za bardzo, to po co tu przychodzisz? Damy ci gotowca, ale nie skompresowany plugin do jara, a tego tez pewnie nie umiesz.

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut, mozna to zrobic w playercommandpreprocessevent

W sumie ta bo nie przeczytałem tematu dokładnie. Sorrki mój błąd bo myslałem, że jeżeli iles tam osób ma bana to po wykaniu komendy np. unbanall się wszyscy z listy odbanowywują xD

• 0
3 godziny temu, yooniks napisał:

W sumie, to lekkie obrazanie mnie nie znajac mnie i mówiąć,, ze czegos nie umiem ale dawaj tam gotowca tego akurat nie umiem :kappa:

• 0
7 godzin temu, LordzikMkoesik napisał:

W sumie, to lekkie obrazanie mnie nie znajac mnie i mówiąć,, ze czegos nie umiem ale dawaj tam gotowca tego akurat nie umiem :kappa:

@EventHandler
public void onCommand(PlayerCommandPreProcessEvent e){
	final Player p = e.getPlayer();
	final String cmd = e.getMessage();
	if (cmd.startsWith("ban")){
		final String[] split = cmd.split(" ");
		if (split.length >= 1){
			Bukkit.dispatchCommand(Bukkit.getConsoleSender(), "unban "+split[0]);
			System.out.println("split[0] == "+split[0]);
		}
	}
}

a no i jeszcze permisje mozesz sprawdzac

• 0
7 godzin temu, yooniks napisał:

@EventHandler
public void onCommand(PlayerCommandPreProcessEvent e){
	final Player p = e.getPlayer();
	final String cmd = e.getMessage();
	if (cmd.startsWith("ban")){
		final String[] split = cmd.split(" ");
		if (split.length >= 1){
			Bukkit.dispatchCommand(Bukkit.getConsoleSender(), "unban "+split[0]);
			System.out.println("split[0] == "+split[0]);
		}
	}
}

a no i jeszcze permisje mozesz sprawdzac

I to jest, jesli gracz wybranym nickiem np skillerk dostanie bana, to automatycznie dostanie unbana?

• 0
Teraz, LordzikMkoesik napisał:

I to jest, jesli gracz wybranym nickiem np skillerk dostanie bana, to automatycznie dostanie unbana?

Mogłeś od razu napisać że chcesz się zabezpieczyć przed włamaniem, skąd on miał wiedzieć lel

• 0
48 minut temu, LordzikMkoesik napisał:

Bardziej, to mi wyglada na to ze jak ktokolwiek pisze ban i jakis nick no to dostanie unbana typ niz bana a ja chce by tylko ja dostawal unbana, po banie nie nikt inny.

a jak ma mam ci zaingerować w inny plugin? np. maxbans?

no chyba ,że ten plugin ma jakiś event typu banevent to wtedy se sprawdzasz nick i unbanujesz lel

• 0
2 minuty temu, yooniks napisał:

a jak ma mam ci zaingerować w inny plugin? np. maxbans?

no chyba ,że ten plugin ma jakiś event typu banevent to wtedy se sprawdzasz nick i unbanujesz lel

Nie wiem, w pluginach da sie "prawie all" wieć, nie da sie zrobić auto-unbana jak ktoś dostanie bana? ;-;

• 0
10 minut temu, LordzikMkoesik napisał:

Nie wiem, w pluginach da sie "prawie all" wieć, nie da sie zrobić auto-unbana jak ktoś dostanie bana? ;-;

dałem ci coś typu "szkicu", areszte sobie sam dodaj, np. sprawdzanie permisji czy też sprawdzanie czy gracz jest zbanowany

• 0
Dnia 15.11.2017 o 20:10, yooniks napisał:

co z commandblockami?

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...