variables:
{_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} = false
{_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%} = 0
{_maxzabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} = 50
on rightclick on beacon:
cancel event
if player's tool is ghast_tear named "&b&lKlucz Golema":
wait 1 seconds
execute console command "/mvtp %player% dungeon"
set {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} to true
send "&4%player% teleportowal sie do zelaznego dungeonu!" to all players
send "&2Zabij 50 golemow, aby dostac się dalej!" to player
stop
on death:
if attacker is player:
if victim is iron golem:
if {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} is true:
if name of victim is "&6Lvl. &646. &4Tytanowy Olbrzym":
add 1 to {_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%}
send "&7&l[&8Tytanowy Dungeon&7&l] &2Zabiles juz: &2%{_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%}%&7/&b&l50 &2Golemow." to attacker
if {_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%} is 50:
set {_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%} to 0
execute console command "/mvtp %attacker% dungeon"
stop
on death of player:
if {_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%} is greater than 0:
set {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} to 0
if {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} is true:
set {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} to false
stop
on quit:
set {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} to 0
set {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} to false
stop
Proszę o naprawe tego skryptu... (Skrypt by ja... xD)
Chodzi mi to to, że jak klikne łzą ghasta nazwaną "&b&lKlucz Golema" to teleportuje gracza na dany swiat i ustawia tą zmienną {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} na true ( To działa) Jeżeli ta zmienna jest na true, to po zabiciu tego i tego moba dodaje 1 do zmiennej {_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%}, jezeli ta zmienna jest wieksza niz 49, to ustawia ja na 0 i wykonuje kolejną komendę. Nwm czy to działa, bo nie wyświetla się tekst " send "&7&l[&8Tytanowy Dungeon&7&l] &2Zabiles juz: &2%{_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%}%&7/&b&l50 &2Golemow." to attacker"
Ale nie teleportuje więc chyba nie działa, proszę o pomoc, daje like.
Pytanie
Wakal 23
variables: {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} = false {_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%} = 0 {_maxzabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} = 50 on rightclick on beacon: cancel event if player's tool is ghast_tear named "&b&lKlucz Golema": wait 1 seconds execute console command "/mvtp %player% dungeon" set {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} to true send "&4%player% teleportowal sie do zelaznego dungeonu!" to all players send "&2Zabij 50 golemow, aby dostac się dalej!" to player stop on death: if attacker is player: if victim is iron golem: if {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} is true: if name of victim is "&6Lvl. &646. &4Tytanowy Olbrzym": add 1 to {_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%} send "&7&l[&8Tytanowy Dungeon&7&l] &2Zabiles juz: &2%{_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%}%&7/&b&l50 &2Golemow." to attacker if {_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%} is 50: set {_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%} to 0 execute console command "/mvtp %attacker% dungeon" stop on death of player: if {_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%} is greater than 0: set {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} to 0 if {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} is true: set {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} to false stop on quit: set {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} to 0 set {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} to false stopProszę o naprawe tego skryptu... (Skrypt by ja... xD)
Chodzi mi to to, że jak klikne łzą ghasta nazwaną "&b&lKlucz Golema" to teleportuje gracza na dany swiat i ustawia tą zmienną {_zabiciamobow.TytanowyGolem.%player%} na true ( To działa) Jeżeli ta zmienna jest na true, to po zabiciu tego i tego moba dodaje 1 do zmiennej {_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%}, jezeli ta zmienna jest wieksza niz 49, to ustawia ja na 0 i wykonuje kolejną komendę. Nwm czy to działa, bo nie wyświetla się tekst " send "&7&l[&8Tytanowy Dungeon&7&l] &2Zabiles juz: &2%{_ilosczabitychmobow.TytanowyGolem.%player%}%&7/&b&l50 &2Golemow." to attacker"
Ale nie teleportuje więc chyba nie działa, proszę o pomoc, daje like.
Z góry dziękuje!.
PS::: SKRYPT NIE MA BŁĘDÓW!!!
Edytowane przez WakalOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/22947-naprawa-skryptu-dungeon/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi