explorens1 4 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) Witam jest ktoś zainteresowany współpracować z naszym serwerem mediumhc mamy dużo ambitnych pomysłów chcesz dostać więcej informacji pisz priv Edytowane 5 listopada 2017 przez explorens1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Tyle w temacie bopke, Helczyk i US3R . 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorens1 4 Opublikowano 5 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 9 minut temu, Bielecki napisał: Tyle w temacie Drogi kolego ja nie szukam sponsoringu gdzieś jest tak napisane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 1 minutę temu, explorens1 napisał: Drogi kolego ja nie szukam sponsoringu gdzieś jest tak napisane? 32 minuty temu, explorens1 napisał: jest ktoś zainteresowany wspierać z naszym serwerem Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. A jeśli nie, to bardzo przepraszam, że tak założyłem. Tutaj masz w takim razie inny wątek: kapi. i bopke 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorens1 4 Opublikowano 5 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 3 minuty temu, Bielecki napisał: Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. A jeśli nie, to bardzo przepraszam, że tak założyłem. Tutaj masz w takim razie inny wątek: Przepraszam bardzo bo tu każdy na tym forum nie robi literówki zapomniałem tu jest każdy idealny już poprawiłem na współpracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Jeżeli chodzi o pisanie pluginów. To ja się zgłaszam . Co prawda bardzo zaawansowany w tym nie jestem ale za to pluginy byłyby za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorens1 4 Opublikowano 6 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 6 godzin temu, Superbizons napisał: Jeżeli chodzi o pisanie pluginów. To ja się zgłaszam . Co prawda bardzo zaawansowany w tym nie jestem ale za to pluginy byłyby za darmo Jak najbardziej zapraszam priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 10 godzin temu, explorens1 napisał: tu każdy na tym forum nie robi literówki zapomniałem tu jest każdy idealny już poprawiłem na współpracę Sens Twojej wypowiedzi to jedno, ale raczej nie przeczytałeś wątku, który Ci wysłałem, bo wiedziałbyś wtedy o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 10 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2017 A gdzie wygrodzenie itp?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorens1 4 Opublikowano 11 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2017 21 godzin temu, TheSkill napisał: A gdzie wygrodzenie itp?? Zapraszam pv po więcej informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skatter 0 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Jestem chętny. Proszę skierować się do mnie na priv. Mam serwer hardcore. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Aktualne? jeśli tak pisz pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi