JulciaQ 3 Opublikowano 4 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 (edytowane) Siemka chodzi mi o to że gdy gracz wpisze komende np. /lubieplacki to mu wyskakuje Nie znam komendy /lubieplacki wpisz pomoc aby zobaczyc liste komend Daje + jak ktos to zrobi/znajdzie Edytowane 4 listopada 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 young_koiczek 25 Opublikowano 4 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 Jest do tego opcja w spigocie ... unkown-command i tam ustawiasz wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JulciaQ 3 Opublikowano 4 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 Umiesz czytac? /lubieplacki Nie znam komendy (lubieplacki) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrus131102 37 Opublikowano 4 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 To sie wpisuje w essentialsach, tak mi się wydaje ... tam config messages czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JulciaQ 3 Opublikowano 4 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 Jak nie wiesz to nie pisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huert2007 50 Opublikowano 4 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 on command /lubieplacki: permission: Placek.sk permission message: &cNie znam komendy /lubieplacki" add 1 cake named "&6placek" to player's inventory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JulciaQ 3 Opublikowano 4 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 "NP" a nie tylko /lubieplacki .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 4 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 (edytowane) 12 minut temu, JulciaQ napisał: "NP" a nie tylko /lubieplacki .... No to w spigot.yml masz opcje konfiguracji. Edytowane 4 listopada 2017 przez KrejzolekPRO LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olo1205 0 Opublikowano 4 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 Otwierasz plik spigot.yml, następnie szukasz linijki unknown-command: Unknown command. Type "/help" for help. i zamieniasz na unkown-command: Nie znam komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JulciaQ 3 Opublikowano 4 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 Jeju Np: /lubieplacki a pisze mi : Nie odnaleziono komendy (komenda czyli ta co gracz wpisuje) to takie trudne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 4 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 4 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 Plugin ci mogę mój dać. Bo skrypt to: on command: if player doesn't have permission "pomoc.obejscie": if command is not "msg" or "r" or "login" or "register": #I TAK DALEJ send "&7Nie znam komendy &c%command%" Skryptu inaczej się chyba nie da. A plugin mogę podesłać :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymiTV 13 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 command /lubieplacki: permission: lubie.placki permission message: &cNieznana komeda, wpisz pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 W 3 poscie jest wszystko wyjaśnione. Wy nawet czytac nie umiecie. A ten kretyn wyżej to widze triggera nawet nie zna. SzymoonDev, JulciaQ, ShardIt i 3 innych 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 W spigot.yml możesz to zmienić ale nie da sie zrobic jaka to komenda. 11 godzin temu, JulciaQ napisał: Jak nie wiesz to nie pisz... A ty wiesz skoro o to pytasz? SzymoonDev 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JulciaQ 3 Opublikowano 5 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) 10 godzin temu, SKsteiner napisał: Plugin ci mogę mój dać. Bo skrypt to: on command: if player doesn't have permission "pomoc.obejscie": if command is not "msg" or "r" or "login" or "register": #I TAK DALEJ send "&7Nie znam komendy &c%command%" Skryptu inaczej się chyba nie da. A plugin mogę podesłać :PPP Plugin? to podeslij Edytowane 5 listopada 2017 przez JulciaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrus131102 37 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 12 minut temu, JulciaQ napisał: Plugin? to podeslij ty udajesz tępą? 1. Masz opcje w spigocie... wchodzisz w swój serwerek i masz spigot.yml unknown-command: Unknown command. Type "/help" for help. i sobie wpisujesz w tym co tam chcesz ... 2. Jest to też w Essentials, zależy jaka wersja... 3. Do tego nie jest potrzebny żaden plugin, tylko ci dysk zaśmieci ... SzymoonDev 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JulciaQ 3 Opublikowano 5 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Teraz, piotrus131102 napisał: ty udajesz tępą? 1. Masz opcje w spigocie... wchodzisz w swój serwerek i masz spigot.yml unknown-command: Unknown command. Type "/help" for help. i sobie wpisujesz w tym co tam chcesz ... 2. Jest to też w Essentials, zależy jaka wersja... 3. Do tego nie jest potrzebny żaden plugin, tylko ci dysk zaśmieci ... Następny co nie umie czytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrus131102 37 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 @JulciaQ chciałaś żeby na nieznaną komendę pisało " Nie odnaleziono komendy" tak to wyjaśniłaś... @JulciaQ to nam objaśnij lepiej o co ci chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JulciaQ 3 Opublikowano 5 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Pisze (NP) /jhwegtfayghejgytfywaiehy i pokazuje #Nie znam komendy (i ta komenda ktorą pisze gracz) ############################### Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrus131102 37 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 @JulciaQ TO MASZ TO W CONFIGU SPIGOT.YML CO JEST Z TOBĄ NIE TAK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JulciaQ 3
Siemka chodzi mi o to że gdy gracz wpisze komende np. /lubieplacki to mu wyskakuje
Nie znam komendy /lubieplacki
wpisz pomoc aby zobaczyc liste komend
Daje + jak ktos to zrobi/znajdzie
Edytowane przez EwaldOdnośnik do komentarza
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi