jaku49 690 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 Dzień dobry, podejmie się ktoś napisania Skryptu na asysty? Chcę aby pisało na chacie: GRACZ_A zostal zabity przez GRACZ_B (+XX) asystowal/li GRACZ_C, GRACZ_D Moja zmienna na ranking: {pf::ranking::%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 Po prostu robisz on join while player is online I dajesz warunek if difference between {lstdmg::%player%} and now is less than 1 minute: wtedy usuwasz zmienna {attackers::%player%::*} w ktorej jest kazdh kto uderzyl typa Napisze jak Bede na kompie jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 (edytowane) variables: # Punkty za zabojstwo {points::kill} = 25 on damage of player: if attacker is a player: set {_attacker::%victim%} to attacker if attacker is not {_attacker::%victim%}: set {_attacker2::%victim%} to attacker on death of player: if {_attacker::%victim%} is set: if {_attacker2::%victim%} is set: add {points::kill}/2 to {pf::ranking::%{_attacker::%victim%}%} add {points::kill}/2 to {pf::ranking::%{_attacker2::%victim%}%} Edytowane 29 października 2017 przez KCPRRR jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 31 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 Ktoś coś jeszcze? --- Dziękuje za powyższe odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jaku49 690
Dzień dobry, podejmie się ktoś napisania Skryptu na asysty?
Chcę aby pisało na chacie: GRACZ_A zostal zabity przez GRACZ_B (+XX) asystowal/li GRACZ_C, GRACZ_D
Moja zmienna na ranking: {pf::ranking::%player%}
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi