Skocz do zawartości

Sponsoring, powody dla ktorych je dostaniesz

Rekomendowane odpowiedzi

W tym wpisie podam wam powody dla ktorych dostaniecie sponsoring.

Dlaczego ty a nie inni?

Twoj server jest dobrym easyhc na 1.7, malo jest takich serwerow.

Masz super ekipe w wieku 8-11 lat, maja duze doswiadczenie i sa inteligentni.

Gwarancja zarobku z powodu jutubera

I wiele wiecej.

wizualizacja:

Jestes 11 letnim Sebą co chce zalozyc dobrze prosperujacy server easyhc na 1.7 ktory napewno wypali i bedzie na siebie zarabial, taki bopke by powiedzial "easyhc na 1.7 zal mi cie :kappa: stare pvp jest slabe nawet nie wejde :kappa:  ". Lecz znasz jutubera co ma 30 subow i bedzie duzo graczy.

Jak szukac sponsora :thinking:

Wzor ktory zawsze dziala:

"Szukam sponsora na server *****.****.** Jest to easy hc na 1.7, mamy jutjubera co ma 30 subuw i bendzie duzl graczy i pieniondzuf

wymagam:

5 zl miesiencznie

daje:

57% zyskuf"

Nie ma osoby ktora by sie nie zgodzila ;) strasznie oplacalna oferta

Kefir ale co jak nikt nie chce zasponsorowac?:(

Ostatnia mozliwosc , idziesz do ojca, ktory wybije ci glupie pomysly z glowy pasem  Mamy, zapytaj sie o 5zl na lody/czipsy nie powinna odmowic, za te pieniadze kupujesz doladowanie do karty sim w telefonie za 5 zl i kupujesz server.

Mam nadzieje ze pomoglem szukac sponsora .

wpis nie ma na celu nikogo obrazic, jest to parodia bopke bloga. Zbierznosc imion jest przypadkowa.

https://skript.pl/temat/22443-sponsoring-powody-dla-ktorych-je-dostaniesz/

@up XD!

Przeforsowałeś. Jak piszesz czegoś parodię - to z głową. Chodzi mi tu o to, iż nie pisze się w takim czymś specjalnych błędów ortograficznych, gdyż zmieniasz tą parodię w parodię z rakiem :P

Jak tworzysz takie coś, to pamiętaj o tym - iż jest to parodia. Ale musisz tą parodię też pisać z powagą. Wiem, że to strasznie głupio brzmi, ale musisz stworzyć coś w rodzaju "bait'a" - trollujesz, i nikt się nie domyśla. Nikt się nie domyśla, bo bait jest napisany z powagą.

Tak też musi być i tu. Więc pamiętaj o tym, iż parodie pisze się bez błędów ortograficznych, bo inaczej parodia dostaje raka. ;)

https://skript.pl/temat/22443-sponsoring-powody-dla-ktorych-je-dostaniesz/#findComment-152800

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...