YTSkaGamer2016 9 Opublikowano 24 października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 października 2017 (edytowane) Oto kod mojego pluginu: i nie wiem gdzie na końcu wstawić } Edytowane 17 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 24 października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 października 2017 no chyba jasne ze na samym dole zamykasz całą klase. Czemu bierzecie sie za pluginy nie znajac podstaw javy? javastart.pl LloydPL i Ixidi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YTSkaGamer2016 9 Opublikowano 25 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 (edytowane) Cofam, nie dziala. Jak najezdzam na to } to mam cos takiego: Syntax Error, insert } to complete ClassBody Edytowane 25 października 2017 przez YTSkaGamer2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 Sprawdź czy teraz zadziała: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 Naucz sie Javy, potem pisz pluginy... yooniks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 (edytowane) Przepraszam, że pastebin, ale code.skript psuje tabulatory... Teraz tylko zaimportuj CommandExecutora. (CTRL + SHIFT + O) Edytowane 17 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 1 godzinę temu, KrejzolekPRO napisał: Przepraszam, że pastebin, ale code.skript psuje tabulatory... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!). Teraz tylko zaimportuj CommandExecutora. (CTRL + SHIFT + O) PO CO IMPLEMENTOWAC COMMANDEXECUTORA DO JAVAPLUGIN? public class Main extends JavaPlugin implements CommandExecutor{ KrejzolekPRO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 Teraz, yooniks napisał: PO CO IMPLEMENTOWAC COMMANDEXECUTORA DO JAVAPLUGIN? public class Main extends JavaPlugin implements CommandExecutor{ A no skoro nie trzeba to okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 5 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: Przepraszam, że pastebin, ale code.skript psuje tabulatory... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!). Teraz tylko zaimportuj CommandExecutora. (CTRL + SHIFT + O) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
YTSkaGamer2016 9
Oto kod mojego pluginu:
i nie wiem gdzie na końcu wstawić }
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi