Snejkys 0 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Siemka :) Mam pewien problem z usunięcie craftingu ender chesta, a później dodania nowego. :) Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to napisać ? :) Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kresrek007 17 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Z tego co mi wiadomo, w skrypt nie ma możliwości usuwania pojedynczego craftingu, a najwyżej blokowanie craftowania. On craft....: (Tab) Cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Snejkys 0 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 http://www.dzikoysk.net/projects/wildskript/doc/objects/Recipes.php chodzi o ws. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Nie możesz usunąć receptury wpisanej w minecrafta. Ta opcja w WildSkripcie odpowiada za tworzenie craftingu potem rejestrowane go na serwerze i ewentualnie od rejestrowywanie. Jednakże da się to zrobić z tylko wcześniej napisanymi przez ciebie recepturami. W skrócie:Receptury Minecraftowej nie ruszysz. MrDomian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Snejkys 0 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 No Chodzi mi, żeby zmienić crafting dla ender chesta i żeby nie można było użyć starego craftingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Nie da się usunąć craftingu wpisanego w grę bez edycji plików tejże gry.... Co za tym idzie nie możesz zablokować craftingu podstawową recepturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Możesz zablokować craftowanie przedmiotu, po prostu robisz On craft of enderchest: (tab) cancel event Ale to zablokuje tez ten nowy crafting ;_; 《☆》Wysłane z SGS4 przy użyciu tapatalk. MrDomian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 możesz użyć eventu w skquery "wipe all recipes" ale to usuwa WSXYSTKIE craftingi. po restarcie jezeli tego nie ma, to sa normalne craftingi ~ tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Snejkys 0
Siemka :)
Mam pewien problem z usunięcie craftingu ender chesta, a później dodania nowego. :)
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to napisać ? :)
Z góry dziękuje.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi