TheRed1337 42 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Co tu dużo mówić. Zamek jak zamek. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! W razie problemów i pytań związanych z mapą: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! DaltonEZ i Ixidi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Mogę wziąć ten zamek jako spawn mojego super serwera iźihace ? Nie no żart, epicki zamek Ocena 10/10, jaki jest czas pracy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 rendery i brak screenów na domyślnym texture packu, czyli ukazanie budowli tak jak większość osób jej ingame nie zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRed1337 42 Opublikowano 15 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Godzinę temu, McKoxu napisał: Mogę wziąć ten zamek jako spawn mojego super serwera iźihace ? Nie no żart, epicki zamek Ocena 10/10, jaki jest czas pracy ? 28 godzin. Godzinę temu, bopke napisał: rendery i brak screenów na domyślnym texture packu, czyli ukazanie budowli tak jak większość osób jej ingame nie zobaczy Na screeny normalne nie miałem czas. PMC daje możliwość tylko 20 zdjęć. Jeżeli ktoś chce zobaczyć to pobierze proste. Niczego nikomu nie narzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 2 godziny temu, bopke napisał: rendery i brak screenów na domyślnym texture packu, czyli ukazanie budowli tak jak większość osób jej ingame nie zobaczy Chciałbym zauważyć, że prezentując jakąkolwiek pracę graficzną, budowlaną, autor ma w zamiarze przedstawić ją w jak najlepszym świetle. Czy to na teksturkach, czy to na shaderach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 co się odjaniepawliło Oczywiście 10/10, zamek jest mega. Oby więcej, trzymam kciuki ! TheRed1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi