Usunięty#5541 306 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Zrobi mi ktoś bota z autoodpowiedziami? Na co ma on odpowiadać: - Gracz który wbije na serwer i napisze hej (siema, elo itd.) otrzyma odpowiedź Witaj %player% - Gracz zapyta o godzinę (Która jest godzina?) Bot odpowie 2 godziny prawdziwa i z gry - Gracz zapyta admina,a bot odpowie np. Aktualnie obecnych jest 2 administratorów, @MasterNW i @Mr Janek - Gracz napisze przekleństwo. Bot ma je ocenzurować i odrazu wysłać na czacie Nie przeklinaj %player% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Gracz który wbije na serwer i napisze hej (siema, elo itd.) otrzyma odpowiedź Witaj %player% - Gracz zapyta o godzinę (Która jest godzina?) Bot odpowie 2 godziny prawdziwa i z gry - Gracz zapyta admina,a bot odpowie np. Aktualnie obecnych jest 2 administratorów, @MasterNW i @Mr Janek - Gracz napisze przekleństwo. Bot ma je ocenzurować i odrazu wysłać na czacie Nie przeklinaj %player% on chat: replace all "siema" with "elo" with "witam" with "hello" with "gitara siema" in the message send "Witaj %player%" to player ------------------------------------------------------------------------------------------------------ on chat: replace all "Która jest godzina?" with "Która godzina" with "która jest godzina?" with "która jest godzina" in the message send "Jest (tu sam sobie musisz znaleść na to bo nie wiem) godzina" ------------------------------------------------------------------------------------------------------- on chat: replace all "jest admin?" with "admin" in the message send "Jest admin %online player% with rank "Admin" Na godzinie musisz znaleźć kod na godzine. Na admina nie wiem czy będzie działać. Na przekleństwo nie napiszę bo będą cenzury na stronie. A na wiadomosc powinno dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 3 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 A nie dało by się zamiast on chat: replace all "jest admin?" with "admin" in the message send "Jest admin %online player% with rank "Admin" with rank "admin" na permissions admin.skrypt czy coś? on chat: replace all "siema" with "elo" with "witam" with "hello" with "gitara siema" in the message send "Witaj %player%" to player To będzie działało cały czas, a ja chcę bardziej żeby po wbiciu na serwer jakiś czas to działało np 2 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Ok daj chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 3 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 I tak w ogóle to nic nie działa pełno errorów, a jak piszę na czacie to mam coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 on chat: replace all "admin" with "jest admin?" with "admin!" in the message loop all players: loop-player has permission "adminlist.sk": {admin.list.%loop-player%} is true: add loop-player to {_admins::*} size of {_admins::*} is 0: send "&cAktualnie nie ma nikogo z administracji." #send "&aAdministracja online (%size of {_admins::*}%):&7 %{_admins::*}%" else: send "&aAdministracja online (%size of {_admins::*}%):&7 %{_admins::*}%" on join: wait 30 secounds replace all "siema" with "elo" with "witam" with "hello" with "gitara siema" in the message send "Witaj %player%" to player cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 3 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Tam gdzie napisałem secounds zmien na seconds Teraz, MasterNW napisał: Do każdego skryptu spróbuj zrobić osobne .sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 3 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Dalej nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 A który nie działa? Wszystkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 3 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Teraz, konrad055 napisał: A który nie działa? Wszystkie? tak wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Dopisałeś do tego czatu seconds zamiast secounds? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 3 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Teraz, konrad055 napisał: Dopisałeś do tego czatu seconds zamiast secounds? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 2 minuty temu, MasterNW napisał: tak Nauczcie się angielskiego, proszę... Masz pozamieniane spacje z tabulatorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 3 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 2 minuty temu, KrejzolekPRO napisał: Nauczcie się angielskiego, proszę... Masz pozamieniane spacje z tabulatorami. Tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 On chat: If "%message%" contains "Admin" or "Jest admin" or "Czy jest adm": Loop all players: If loop-player has permission "admin.sk": Add loop-player to {_adm::*} Set {_wiad} to "%{_adm::*}%" Replace all " and" in {_wiad} with "," Send "&AAdmini: &3%{_wiad}%" Masz taki wzór z telefonu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 3 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Godzinę temu, Quaczi napisał: On chat: If "%message%" contains "Admin" or "Jest admin" or "Czy jest adm": Loop all players: If loop-player has permission "admin.sk": Add loop-player to {_adm::*} Set {_wiad} to "%{_adm::*}%" Replace all " and" in {_wiad} with "," Send "&AAdmini: &3%{_wiad}%" Masz taki wzór z telefonu xd Ja z tego nic nie wiem, a jeszcze trzeba wytabowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 1 minutę temu, MasterNW napisał: Ja z tego nic nie wiem, a jeszcze trzeba wytabowac Będę na komputerze to napiszę ci całość albo wgl walne taki skrypt bo wsm mogło by być spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 4 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 października 2017 (edytowane) 11 godzin temu, Quaczi napisał: Ok. Zadedykujesz dla mojego serwera? Edytowane 4 października 2017 przez MasterNW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 4 października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 października 2017 Skrypt config.yml Config sobie sam wklej do folderu sdBot/config.yml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 4 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 października 2017 23 minuty temu, Quaczi napisał: Skrypt config.yml Config sobie sam wklej do folderu sdBot/config.yml Aha? skąd wiesz że mam na imię mariusz? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#5541 306
Zrobi mi ktoś bota z autoodpowiedziami?
Na co ma on odpowiadać:
- Gracz który wbije na serwer i napisze hej (siema, elo itd.) otrzyma odpowiedź Witaj %player%
- Gracz zapyta o godzinę (Która jest godzina?) Bot odpowie 2 godziny prawdziwa i z gry
- Gracz zapyta admina,a bot odpowie np. Aktualnie obecnych jest 2 administratorów, @MasterNW i @Mr Janek
- Gracz napisze przekleństwo. Bot ma je ocenzurować i odrazu wysłać na czacie Nie przeklinaj %player%
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi