Briks 307 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Napisze mi ktoś komendy, które wywołują inne? Tzn /Island create na /wyspa(w) stworz W sumie wystarczy tylko na to do reszty sam mogę zrobić. Potrzebuję też skrypt, który zmieni wygląd /bc /say /afk @Mr Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) on command /wyspa stworz: make player execute command "/island create" A to /bc /say /afk w essentials Edytowane 1 października 2017 przez konrad055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Nie działa, sam juz tak robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) a teraz To: command /wyspa stworz: make execute player command "island create" Lub to: command /wyspa stworz: make player execute command "island create" Musi jakies dzialac Dużo editowałem, teraz jest dobrze xDD Edytowane 1 października 2017 przez konrad055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 command /wyspa [<text>]: trigger: arg 1 is "stworz": exeucte player command "island create" arg 1 is "usun": execute player command "island delete" options: bc: &e&lBROADCAST &4&k|&3 say: &5&lSERVER &4&k|&3 afk: &e&lAFK &3%player% noafk: &e&lNOAFK &3%player% command /bc [<text>]: permission: bc.admin trigger: arg 1 is not set: send "&cPoprawne uzycie: /bc <tekst>" arg 1 is set: broadcast "{@bc} %coloured arg%" command /say [<text>]: permission: say.admin trigger: arg 1 is not set: send "&cPoprawne uzycie: /say <tekst>" arg 1 is set: broadcast "{@say} %coloured arg%" command /afk: trigger: if {afk::%player%} is not set: set {afk::%player%} to true send "{@afk}" else: clear {afk::%player%} send "{@noafk}" Masz ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) @Mr Janek tutaj robisz, ale dlaczego nie zrobisz tego o co prosiłem odrazu na serwer? Wydaję mi się że muszę tu napisać o to co cie prosiłem Edytowane 1 października 2017 przez SmeRQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Teraz, SmeRQ napisał: @Mr Janek tutaj robisz, ale dlaczego nie zrobisz tego o co prosiłem odrazu na serwer? Wydaję mi ma się że muszę tu napisać o to co cie prosiłem XD zapomniałem po prostu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 1 minutę temu, Mr Janek napisał: XD zapomniałem po prostu XD Mogę Cię prosić o wgranie tego co wyżej napisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Teraz, SmeRQ napisał: Mogę Cię prosić o wgranie tego co wyżej napisałeś? Yes i can xD Briks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YTSkaGamer2016 9 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 To powinno działać: command /wyspa create: execute player command "is create" Briks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 command /wyspa [<text>]: aliases: /w trigger: if arg 1 is "utworz" or "stworz" or "create": player command "is create" ewentualnie zamiast player command daj console command "sudo %player% is create" Briks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 7 minut temu, behapi napisał: command /wyspa [<text>]: aliases: /w trigger: if arg 1 is "utworz" or "stworz" or "create": player command "is create" ewentualnie zamiast player command daj console command "sudo %player% is create" Dzięki, ale mr janek juz napisał + wgral na serwer :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Jak chcesz to Ci ogarnę serwer w 30 minut. Napisz na telegramie: @beHapi Mam doświadczenie w tym, bo robię serwery od wersji 1.2.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 2 minuty temu, behapi napisał: Jak chcesz to Ci ogarnę serwer w 30 minut. Napisz na telegramie: @beHapi Mam doświadczenie w tym, bo robię serwery od wersji 1.2.5 Telegramie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 2 minuty temu, MasterNW napisał: Telegramie? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Briks 307
Napisze mi ktoś komendy, które wywołują inne? Tzn
/Island create na /wyspa(w) stworz
W sumie wystarczy tylko na to do reszty sam mogę zrobić.
Potrzebuję też skrypt, który zmieni wygląd /bc /say /afk
@Mr Janek
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi