MisiolPl 2 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Witam, czy ktos napisal by mi skrypt na parkoura? Chodzi mi o taki z scoreboardem chodzi mi o cos takiego jak bylo na mc4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Nawet pisać nie trzeba, a i tak za darmo nikt by Ci nie napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MisiolPl 2 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 dodatek mi nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) 33 minuty temu, MisiolPl napisał: dodatek mi nie dziala Jak ci nie działa? zobacz czy jest kompatybilny z twoim silnikiem. W ostatecznosci pw. Edytowane 1 października 2017 przez Varter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MisiolPl 2 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 no wlasnie mam problem... na pukawce nie ma 1.8.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) 3 minuty temu, MisiolPl napisał: no wlasnie mam problem... na pukawce nie ma 1.8.8 To wgraj swój silnik? Pobierasz sobie PaperSpigota Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Zatrzymaj serwer. Skopiuj nazwe twojego silnika który masz wgrany. Usuń go. Wrzuć pobrany. Zmień nazwę nowego silnika na nazwę starego. Edytowane 1 października 2017 przez Quaczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MisiolPl 2 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 oooo thx zaraz sprawdze i to zrobie a i jak bedzie dzialalo dam ci + oj pokazuja mi sie reklamy... masz jakas inna strone albo inaczej czy zamiast papera moge uzyc zwyklego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 8 minut temu, MisiolPl napisał: oooo thx zaraz sprawdze i to zrobie a i jak bedzie dzialalo dam ci + oj pokazuja mi sie reklamy... masz jakas inna strone albo inaczej czy zamiast papera moge uzyc zwyklego? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zobacz czy ktorys z tych ci pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MisiolPl 2 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 pisze ze sprawdza na pukawka.pl cos chyba serwer padl podam moze dane do konsoli moze mi to ktos ogarnie?? bo ja to nie ogarniam zrobilem to co pisales a tu nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MisiolPl 2
Witam, czy ktos napisal by mi skrypt na parkoura? Chodzi mi o taki z scoreboardem
chodzi mi o cos takiego jak bylo na mc4u
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi