Elii 4 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 Witam! Pilnie potrzebuję skrypt na cuboid do którego można dodać lub usunąć graczy. Każdy gracz może mieć nieskończoną ilość cuboidów. Z góry dzięki ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smoczek111 30 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Zainstaluj plugin plotme i dodaj uprawnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elii 4 Opublikowano 6 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Dnia 3.10.2017 o 16:12, Smoczek111 napisał: Zainstaluj plugin plotme i dodaj uprawnienia Chcę żeby każdy mógł mieć działkę gdzie mu się podoba a nie w innym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kyuubi 35 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 21 godzin temu, Elii napisał: Chcę żeby każdy mógł mieć działkę gdzie mu się podoba a nie w innym świecie Wystarczy worldguard o ile sie nie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elii 4 Opublikowano 7 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 5 godzin temu, VaeNN napisał: Wystarczy worldguard o ile sie nie myle No tak ale trzeba do tego napisać skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 Polecam plugin Na moim blogu jest link do pobrania Nazwa pluginu to PreciousStones. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstereQ123 6 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 Ale chodzi ci o świecie działek czy świecie survival ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elii 4 Opublikowano 7 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 2 godziny temu, MajstereQ123 napisał: Ale chodzi ci o świecie działek czy świecie survival ? Survival Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstereQ123 6 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 Prosty sposób tylko musisz wytłumaczyć kilka rzeczy: Czy posiadasz world edit , world guard - bez tego nie zrobie skryptu Czy miejsce na którym będzie tworzony cuboid ma mieć obramowanie Czy po wkroczeniu na teren ma się pokazywać funkcja > Wkroczyłeś na działkę {GRACZ} , wyszedłeś Dodawanie z tym nie jestem pewien ale coś wymyślę usuwanie jest trochę trudniejsze Nieskończone cuboidy spokojnie to proste ;] Na kiedy ten skrypt ci potrzebny ? ;] Z góry dzięki to najważniejsze <; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 Proszę, czytaj. MajstereQ123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstereQ123 6 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Takiej mapy nie umiał bym zrobić Spoko pomysł _AvaX_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elii 4 Opublikowano 8 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 16 godzin temu, MajstereQ123 napisał: Prosty sposób tylko musisz wytłumaczyć kilka rzeczy: Czy posiadasz world edit , world guard - bez tego nie zrobie skryptu Czy miejsce na którym będzie tworzony cuboid ma mieć obramowanie Czy po wkroczeniu na teren ma się pokazywać funkcja > Wkroczyłeś na działkę {GRACZ} , wyszedłeś Dodawanie z tym nie jestem pewien ale coś wymyślę usuwanie jest trochę trudniejsze Nieskończone cuboidy spokojnie to proste ;] Na kiedy ten skrypt ci potrzebny ? ;] Z góry dzięki to najważniejsze <; 1. Tak 2. Nie 3. Tak 4. Zakładasz działkę stawiając gąbkę nazwaną 25x25, a jeśli ją zniszczysz to działka się usuwa 5. 6. Jak najszybciej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 (edytowane) No *^*^* mówię Ci że PreciousStones, lub ProtectionStones Edytowane 8 października 2017 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elii 4 Opublikowano 8 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 1 godzinę temu, Rejszpat napisał: No *^*^* mówię Ci że PreciousStones, lub ProtectionStones Wole w skrypcie to mieć Ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstereQ123 6 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Okej spróbuje xd ale to z gąbką jest trudne wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo593 1 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 @MajstereQ123 też prosiłbym o taki skrypt, tylko że ja z obramówką :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstereQ123 6 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 @lolo593 no ok zobaczymy ;p ale na chwilę obecną tym się zajmę Potem twoim zleceniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo593 1 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 @MajstereQ123 Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstereQ123 6 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Obramowania nie będzie łatwo ale wiem że na pewno się da !xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstereQ123 6 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Chłopaki oficjalnie ukończyłem pracę nad skryptem jeszcze poprawiam dwie rzeczy @lolo593 Teraz zajmę się twoim @Elii Twój kod jest prawie 100 % skończony <; lecz jeszcze zrobię pewną rzecz | Kod otrzymacie za parę minut Wiem długo zajęło ,ale musiałem się zastanowić za co przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo593 1 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 @MajstereQ123 gdybyś mógł, to też poprosiłbym o wysłanie tego 1 kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Elii 4
Witam!
Pilnie potrzebuję skrypt na cuboid do którego można dodać lub usunąć graczy.
Każdy gracz może mieć nieskończoną ilość cuboidów. Z góry dzięki ;}
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi