MisiolPl 2 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 (edytowane) Witajcie tworze serwer i chciałbym was zaprosić do wspólnej gry na serwerze Ip: rpgcraft1maxc.pl Wersja: 1.7.2 [tylko] Tryb to rpg Skrypty autorskie 99% 1 skrypt na portale do rpg nie jest mój ale na lvl jest mój Jak wbije 10 osob to będzie event Zapraszam! //Tytuł tematu ~Invi Edytowane 24 września 2017 przez Invi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 Ten temat został przeniesiony. Polski Sześcian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 (edytowane) Brak ss'ów, brak trailera, brak oprawy graficznej, brak 1.12, shit 1.7, kolejny rpg, brak strony internetowej, brak sklepu, brak domeny, mało informacji. Dodatkowo IP w nazwie tematu jak i w temacie jest błędne ponieważ powinno być TwojaNazwaSerwera.maxc.pl Prezentacja nie zachęca do gry na serwerze Nie polecam serwera 0/10. Edytowane 24 września 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiolPl 2 Opublikowano 24 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 przepraszam a jak moge zrobic profesionalnie? albo poprostu jak poprawic temat Random2178 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 94 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 (edytowane) LOOOOOL tu nawet IP jest niepoprawne bo nie ma takiej domeny Hmm.. Wersja zniechęca - na dodatek nawet nie ma prezentacji No cóż.... Raczej nikt nie wejdze Edytowane 24 września 2017 przez Polski Sześcian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiolPl 2 Opublikowano 24 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 rpgcraft1.maxc.pl palec sie omcnął XD wejdz bo nie zapisalem kropki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 2 godziny temu, MisiolPl napisał: przepraszam a jak moge zrobic profesionalnie? Przyjrzyj się wyglądowi innych prezentacji, tych co nie są w "nieestetycznych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 3 godziny temu, MisiolPl napisał: Witajcie tworze serwer i chciałbym was zaprosić do wspólnej gry na serwerze Ip: rpgcraft1maxc.pl Wersja: 1.7.2 [tylko] Skrypty autorskie 99% 1 skrypt na portale do rpg nie jest mój ale na lvl jest mój Jak wbije 10 osob to będzie event Zapraszam! //Tytuł tematu ~Invi IP jest błędne... Trudno bez 1 na koncu? Rak wersja, trudno na 1.12 zrobić? Czy windows xp nie uciągnie? To twój czy nie twój? A kogo przyciągną skrypty? Nigdy nawet 5 nie wbije. Dziękuje, nie skorzystam. Random2178 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi