Nieaktywny Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 iOtchłań ... to rozbudowywany plugin wprowadzający otchłan na Twój serwer. Plugin posiada wiele rozmaitych możliwości. Wspiera wersje spigot 1.7.x-1.12.x Pobierz: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Błędy Propozycje: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Kod źródłowy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Funkcje: Pełna konfiguracja [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) if(inst != null) System.out.println("["+pdf.getName()+" v"+pdf.getVersion()+"] Instance loaded."); xD inventory = null; Po co caly czas ustawiasz inventory na null? W klasie OtchlanCommand dajesz instancje klasy main (nie, to nie nazywa sie API) w konstruktorze, a nizej ja pobierasz voidem Klasy nazywa sie wielka litera. Moim zdaniem plugin niczym sie nie wyroznia. (Widzialem na to skrypty, ktore byly lepsze ) Edytowane 21 września 2017 przez Ixidi Savorski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Klasa main z malej literki xD Tak jak @up po co to invwntory na null????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 27 września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 września 2017 Brakuje mi 1 funkcji konfiguracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 27 września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 września 2017 inst = this; if(inst != null) System.out.println("["+pdf.getName()+" v"+pdf.getVersion()+"] Instance loaded."); ??? public void a() { ??? i wgl co takiego trudnego w tasku ktory wszystkie itemy z ziemi dodaje do listy, usuwa je ze swiata, w komendzie po prostu bierze z tej listy itemsyy, no i np. jesli list.size() < 54/55 (nie pamietam), pages = 1; w otwieraniu otchlani sprawdzasz pages, jesli pages to np. 1 to jest tylko jedna strona no i tyle return false; czemu wszedzie return false? i to: public OtchlanCommand(iOtchlan api) { api.getCommand("otchlan").setExecutor(this); } @Override public boolean onCommand(CommandSender sender, Command cmd, String label, String[] args) { if(!(sender instanceof Player)) return false; Config cfg = Config.getInst(); Player p = (Player) sender; iOtchlan api = iOtchlan.getInst(); if(!api.isOpened()) { p.sendMessage(ChatColor.translateAlternateColorCodes('&', cfg.isClosed)); return false; } if(Util.isEmpty(api.getInventory())) { p.sendMessage(ChatColor.translateAlternateColorCodes('&', cfg.isEmpty)); return false; } ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon135 11 Opublikowano 13 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2019 Ale to zaprezentowanie: W dniu 21.09.2017 o 16:46, Inder00 napisał: iOtchłań ... to rozbudowywany plugin wprowadzający otchłan na Twój serwer. Plugin posiada wiele rozmaitych możliwości. Wspiera wersje spigot 1.7.x-1.12.x Pobierz: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Błędy Propozycje: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Kod źródłowy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Funkcje: Pełna konfiguracja [...] Xd tak jak yo przeczytałem to od razu miałem ochotę to zamknąć weź to zmień! Plugin nawet ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 534 Opublikowano 13 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2019 5 minut temu, Leon135 napisał: Ale to zaprezentowanie: Xd tak jak yo przeczytałem to od razu miałem ochotę to zamknąć weź to zmień! Plugin nawet ok patrz kiedy to było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon135 11 Opublikowano 13 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2019 Nom ale dalej nie poprawił XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi