Witam, poszukuję skryptu który blokował by "bugowanie" przez ściany na terenie cuboida
Mówiąc bugowanie chodzi mi o niszczenie ściany i szybkie klikanie/przytrzymywanie prawego przycisku myszy, w celu otwarcia np skrzynki.
Mimo cuboidu gracze są w stanie podejść do cuboida, rozwalać kilofem ścianę i otwieranie na tym terenie skrzynek, poprzez takie bugi.
Jeżeli ktoś mógłby wykonać, lub wie gdzie mogę znaleźć plugin/skrypt który robiłby to (patrz niżej) proszę o link/download w komentarzach! Skrypt/Plugin robiłby to:
-gdy na terenie gildii gracz rozwali ścianę, zmienia mu się tryb gry na adventure, na czas 20 sekund
-W tym czasie (skoro adventure) nie może stawiać bloków, otwierać drzwi, otwierać skrzynek i klikać/aktywować przycisków. Z góry dziękuje!
Pytanie
FLUDER 24
Witam, poszukuję skryptu który blokował by "bugowanie" przez ściany na terenie cuboida
Mówiąc bugowanie chodzi mi o niszczenie ściany i szybkie klikanie/przytrzymywanie prawego przycisku myszy, w celu otwarcia np skrzynki.
Mimo cuboidu gracze są w stanie podejść do cuboida, rozwalać kilofem ścianę i otwieranie na tym terenie skrzynek, poprzez takie bugi.
Jeżeli ktoś mógłby wykonać, lub wie gdzie mogę znaleźć plugin/skrypt który robiłby to (patrz niżej) proszę o link/download w komentarzach!
Skrypt/Plugin robiłby to:
-gdy na terenie gildii gracz rozwali ścianę, zmienia mu się tryb gry na adventure, na czas 20 sekund
-W tym czasie (skoro adventure) nie może stawiać bloków, otwierać drzwi, otwierać skrzynek i klikać/aktywować przycisków.
Z góry dziękuje!
https://skript.pl/temat/21664-anty-bugowanie/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi