Witam, zrobiłby mi ktos skrypt na /me /do i /o? Chodzi mi o to że jak napiszę /me podnosi kanapkę to bedzie wyswietlalo: * [Prefix] Podnosi kanapke. *A gdy napiszę /do Jest bardzo gruby. To wyswietli sie:** Jest bardzo gruby [prefix] **
Prefix ma być z groupmanagera bo takiego pluginu uzywam. Jezeli chodzi o /o to ma to gdy napisze /o jak tam? to wyswietli się: [OOC]Login: jak tam? Jeszcze jak napisze ktos "*" to cała wypowiedz bedzie na zółto a jak ktos napisze na chacie "(" to bedzie sie wlaczal skrypt na /o
Jak ktoś się jeszcze nudzi to może dopisac skrypt /sprobuj [liczba] i np gdy napisze /sprobuj 50 to bedzie 50% szans na to ze mi sie uda lub nie, jezeli sie nie uda to bedzie pisac: Nie udało się, 50% sznas na powodzenia [prefix]. A jak sie uda to to samo tlyko bez "nie"
Pytanie
Login 0
Witam, zrobiłby mi ktos skrypt na /me /do i /o? Chodzi mi o to że jak napiszę /me podnosi kanapkę to bedzie wyswietlalo: * [Prefix] Podnosi kanapke. * A gdy napiszę /do Jest bardzo gruby. To wyswietli sie:** Jest bardzo gruby [prefix] **
Prefix ma być z groupmanagera bo takiego pluginu uzywam. Jezeli chodzi o /o to ma to gdy napisze /o jak tam? to wyswietli się: [OOC]Login: jak tam? Jeszcze jak napisze ktos "*" to cała wypowiedz bedzie na zółto a jak ktos napisze na chacie "(" to bedzie sie wlaczal skrypt na /o
Jak ktoś się jeszcze nudzi to może dopisac skrypt /sprobuj [liczba] i np gdy napisze /sprobuj 50 to bedzie 50% szans na to ze mi sie uda lub nie, jezeli sie nie uda to bedzie pisac: Nie udało się, 50% sznas na powodzenia [prefix]. A jak sie uda to to samo tlyko bez "nie"
Z góry dziekuje
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi