Dekson 1 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 Potrzebuj skryptera na serwer: Wymagania: * Umiejętnosc do robienia skryptów * Kontakt ts3/skype * 13/15 lat Skrypty potrzebuje na serwer easyhc! Brakuje mi dropu i gildii i tabeli na tabie Chętni pisac :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 (edytowane) A co za to dasz? VIPA za 1,23? Tabela na tabie + gildie: *Po co się męczyć i lagować w skrypcie Edytowane 17 września 2017 przez jaku49 vkvbuss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dekson 1 Opublikowano 17 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 3 minuty temu, Dekson napisał: * Umiejętnosc do robienia skryptów - Mam troche pojęcia. * Kontakt ts3/skype - Ts3 * 13/15 lat - Mam 14. Ale ja też kilka pytań zadam.. - Co mi zaoferujesz? - Ile ty/administracja masz/macie lat? - dotąd pluginy z neta, czy autorskie? I mam jedną uwage, ale sie jednak zgłosze. - Easyhc? Really? jaku49 i Dekson 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dekson 1 Opublikowano 17 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 1. Co bys chciał? mam jeszcze z 15zł na psc jakby cos! 2. Na razie ja wszystko ogarniam a administracja ma w dupie xd // 14 lat 3. Mało mam pluginów większosc to skrypty ale zaczne wgrywac a skrypty autorskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 10 minut temu, Dekson napisał: a skrypty autorskie Skoro autorskie to można kod? Wiadomości zmieniłeś to nie autorskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 pisz telegram: @behapi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dekson 1
Potrzebuj skryptera na serwer:
Wymagania:
* Umiejętnosc do robienia skryptów
* Kontakt ts3/skype
* 13/15 lat
Skrypty potrzebuje na serwer easyhc!
Brakuje mi dropu i gildii i tabeli na tabie
Chętni pisac :))
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi