Nieaktywny Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 (edytowane) Witam, dzisiaj wam pokażę moją pierwszą "grę" która jest jak na razie najbardziej porządną moją produkcją, jest to Illuminati clicker, po tytule wiadomo oco w niej chodzi Grę na razie publikuje tylko tutaj to nawet nie jest alpha/beta ponieważ jest tylko sklep a w nim trzy rzeczy do kupna, będę bardzo wdzięczny jak ocenicie i powiecie co dodać. Ikony nie są na razie zmieniane itd. ponieważ nie wiem czy wgl. gra wyjdzie jak będzie good na gamejolt to ogarnę ikonki itd. WYMIARY GRY BĘDĄ POPRAWIONE PRZEPRASZAM ZA TE WYMIARY XD DOWNLOAD: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! SKAN: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 19 września 2017 przez Nieaktywny update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus131102 37 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Czy wy nie macie innych pomysłów na gry? ... ok illuminati clicker no spoko, Ale... "Doritos", "Joint", "WOW", WTF? co to jest... 3/10 jakieś tło dodaj albo coś i particlesy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 (edytowane) Proponuje dodać wszystko co tylko znajdziesz pod "mlg effect pack greenscreen" na yt, ceny i ulepszenia wedle uznania + sejwy gry, achievementy i rzeczy typu mtndev *3PC na 30 sekund czy coś w tym stylu + dla graczy polecam jakąś składankę mlg songs Edytowane 16 września 2017 przez Lloyd PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 dziękuję na pewno postaram się dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 37 minut temu, piotrus131102 napisał: Czy wy nie macie innych pomysłów na gry? ... ok illuminati clicker no spoko, Ale... "Doritos", "Joint", "WOW", WTF? co to jest... 3/10 jakieś tło dodaj albo coś i particlesy... Bosze, to jest pierwsze wydanie gry, gra będzie lepsza LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 (edytowane) 6 godzin temu, McKoxu napisał: Bosze, to jest pierwsze wydanie gry, gra będzie lepsza Z jakich źródeł masz takie informacje? Edytowane 16 września 2017 przez DaltonEZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 @DaltonEZ Gra będzie lepsza ponieważ mam zamiar wydać ją na gamejolt, codziennie coś dodaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Teraz, DaltonEZ napisał: Z jakich źródeł masz takie informacje? No z tym że gra będzie lepsza nie mam pewnośći, ale na 100% nie jest to końcowa wersja gry ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 UPDATE Nowy update, dopóki gry nie wydam na gamejolt nie będzie "wersji" gry - Dodano MLG frog'a do sklepu - Dodano licznik PS,PC - Poprawiono błąd ze znikającą liczbą pieniędzy ( +10000 ) UPDATE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus131102 37 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 ivall, zrób że nie PS "1 click na 1 sekunde" tylko np zrób "0.1 click na 0.1 sek" i będzie tak fajnie się szybko dodawać taka płynna animacja jak mogę do nazwać a nie tak +50 (sek później) +50 (sek później) +50 (sek później) itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 @piotrus131102 Mógłbyś to bardziej rozpisać bo jestem chory umysłowo i nie rozumiem o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus131102 37 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 jak to przeczytałem też nie ogarnołem xd tak jak masz w cookie clicker... że masz np 50 kliknięć na sekunde to nie dodaje ci się całe 50 naraz tylko +1 +1 +1 i tak w sekundę wychodzi +50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 @piotrus131102 Gdybym jeszcze tak umiał zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus131102 37 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 no ja umiem xD (1 to sekunda) (PS to przycisk na sekundę czy co tam to znaczy xd) 1 : D jakoś tam działanie byś zrobił to jak dodasz? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Licznik PS się zbugował chyba na 10 k nie wiem dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meku 0 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 Gra na obecną chwilę spoko wygląda przydało by się jakieś fajne tło. 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 @piotrus131102 Poprawiono, poprawka zostanie wydana w najnowszej wersji @meku Tu się pojawia problem coś popsułem i nie mogę ale się postaram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 UPDATE -Dodano muzykę (ncs) - Dodano tło ( to nie było takie łatwe ) - Naprawiono błąd ze znikającym PS/PC UPDATE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 ps counter się buguje. Powyżej bodajże 10k. Muzyka słaba grafika też spicy meme źle dobrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyuubi 35 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 Te tło zmien, a bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 @Cynamonek Dzięki ! w następnej wersji naprawię @VaeNN A na jakie tło hmmm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi