rudyxd 10 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Czesc, chcialbym sie was zapytac jak zalatac blad, ktorym mozna wejsc na konto admina przez UUID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Opisz problem bardziej, a po za tym jak chcesz wchodzić przez UUID skoro ono jest przypisane do danego konta i nie można go modyfikować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rudyxd 10 Opublikowano 10 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 (edytowane) 8 minut temu, KrejzolekPRO napisał: Opisz problem bardziej, a po za tym jak chcesz wchodzić przez UUID skoro ono jest przypisane do danego konta i nie można go modyfikować? Kolega sprawdzal jakiegos haka internetu byl to chyba **** gdy ja wyszedlem z serwera to on wchodzisz na swoim nicku uzywajac mojego uuid, authme wykrywal wtedy, ze mam multikonta dokladnie swoje i jego konto. Dodam, ze jak przed wyjsicem z serwera wpisywalem /logout to nie mogl juz tego zrobic #Edit, usunalem nazwe cheatu, zeby nikt inny nie chcial sie w to bawic Edytowane 10 września 2017 przez rudyxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 50 minut temu, trivek napisał: Kolega sprawdzal jakiegos haka internetu byl to chyba **** gdy ja wyszedlem z serwera to on wchodzisz na swoim nicku uzywajac mojego uuid, authme wykrywal wtedy, ze mam multikonta dokladnie swoje i jego konto. Dodam, ze jak przed wyjsicem z serwera wpisywalem /logout to nie mogl juz tego zrobic #Edit, usunalem nazwe cheatu, zeby nikt inny nie chcial sie w to bawic On nie mógł wejść na swoim nicku na twoim UUID. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 UUID = jest przypisane do nicku.. nie da się go zmienić ani wejść na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rudyxd 10 Opublikowano 10 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 @Inder00 Wypowiedz sie, bo to ty znalazles ten blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Nie ma cheatu który by pozwolił a logowanie się na czyimś uuid'zie jak on jest przypisany do nicku i nie da się go modyfikować w żaden sposób. Może po prostu zalogował się na twój nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rudyxd 10 Opublikowano 10 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 25 minut temu, IDaily Gaming napisał: Nie ma cheatu który by pozwolił a logowanie się na czyimś uuid'zie jak on jest przypisany do nicku i nie da się go modyfikować w żaden sposób. Może po prostu zalogował się na twój nick? moze, ale musialby znac haslo, albo authme miec jakas luke. Puki jeszcze jest okazja to zapytam sie was jaki plugin do logowania sie polecacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 (edytowane) 6 minut temu, trivek napisał: moze, ale musialby znac haslo, albo authme miec jakas luke. Puki jeszcze jest okazja to zapytam sie was jaki plugin do logowania sie polecacie Authme, zawsze najnowszą wersję Edytowane 10 września 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 11 września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 września 2017 (edytowane) 23 godziny temu, trivek napisał: moze, ale musialby znac haslo, albo authme miec jakas luke. Puki jeszcze jest okazja to zapytam sie was jaki plugin do logowania sie polecacie Logit lel Edytowanie wiadomości jest możliwe jeśli nie jest się idiotą Edytowane 11 września 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rudyxd 10
Czesc, chcialbym sie was zapytac jak zalatac blad, ktorym mozna wejsc na konto admina przez UUID
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi