Skocz do zawartości
  • 0

UUID Spoof

rudyxd
 Udostępnij

Pytanie

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
8 minut temu, KrejzolekPRO napisał:

Opisz problem bardziej, a po za tym jak chcesz wchodzić przez UUID skoro ono jest przypisane do danego konta i nie można go modyfikować?

Kolega sprawdzal jakiegos haka internetu byl to chyba **** gdy ja wyszedlem z serwera to on wchodzisz na swoim nicku uzywajac mojego uuid, authme wykrywal wtedy, ze mam multikonta dokladnie swoje i jego konto. Dodam, ze jak przed wyjsicem z serwera wpisywalem /logout to nie mogl juz tego zrobic

#Edit, usunalem nazwe cheatu, zeby nikt inny nie chcial sie w to bawic

Edytowane przez rudyxd

• 0
50 minut temu, trivek napisał:

Kolega sprawdzal jakiegos haka internetu byl to chyba **** gdy ja wyszedlem z serwera to on wchodzisz na swoim nicku uzywajac mojego uuid, authme wykrywal wtedy, ze mam multikonta dokladnie swoje i jego konto. Dodam, ze jak przed wyjsicem z serwera wpisywalem /logout to nie mogl juz tego zrobic

#Edit, usunalem nazwe cheatu, zeby nikt inny nie chcial sie w to bawic

On nie mógł wejść na swoim nicku na twoim UUID. 

• 0

Nie ma cheatu który by pozwolił a logowanie się na czyimś uuid'zie jak on jest przypisany do nicku i nie da się go modyfikować w żaden sposób. Może po prostu zalogował się na twój nick? :P 

• 0
25 minut temu, IDaily Gaming napisał:

Nie ma cheatu który by pozwolił a logowanie się na czyimś uuid'zie jak on jest przypisany do nicku i nie da się go modyfikować w żaden sposób. Może po prostu zalogował się na twój nick? :P 

moze, ale musialby znac haslo, albo authme miec jakas luke. Puki jeszcze jest okazja to zapytam sie was jaki plugin do logowania sie polecacie :D

• 0
6 minut temu, trivek napisał:

moze, ale musialby znac haslo, albo authme miec jakas luke. Puki jeszcze jest okazja to zapytam sie was jaki plugin do logowania sie polecacie :D

Authme, zawsze najnowszą wersję 

Edytowane przez Nieaktywny

• 0
23 godziny temu, trivek napisał:

Logit lel :v

Edytowanie wiadomości jest możliwe jeśli nie jest się idiotą :v

Edytowane przez McKoxu

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...