PiTeKLive 19 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Witam ,mógłby ktoś zrobić dla mnie skrypt do odtwarzania piosenki z jakiegoś linku z yt co można tam podać ,że np wpisze się /piosenka1 i cały serwer słyszy tą piosenkę. Jak się nie da to może być plugin na spigot 1.7.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Helczyk i PiTeKLive 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 301 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiTeKLive 19 Opublikowano 9 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 A moglibyście napisać mi skrypt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxdamixx 33 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Nie da się z yt, jedynie muzykę na noteblockach da się odtworzyć jaku49 i PiTeKLive 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Można zrobić na bodajże Skellecie tylko że musisz mieć piosenkę w midi. play midi "plik midi" to player Wrzucasz kawałek w midi do folderu scripts i działasz PiTeKLive 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PiTeKLive 19
Witam ,mógłby ktoś zrobić dla mnie skrypt do odtwarzania piosenki z jakiegoś linku z yt co można tam podać ,że np wpisze się /piosenka1
i cały serwer słyszy tą piosenkę.
Jak się nie da to może być plugin na spigot 1.7.x
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi