Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Może z dobrą reklamą Ci się uda (nie tylko fora w ilości 5/10 bo to nic nie da) 

Sam miałem, mimo reklamowania na yt u jakiś małych osób, różnych portalach i forach nic nie dało to, grało kilka osób a Koxu był jednym z stałych graczy.

Miałem HardCore na którym był dobry AC, nie dało się namierzać skrzyń, baz, rud po prostu nic, więc wszelakie hacki nie działały                                                                               A mimo wszystko osób na serwerze było minimum i nie było sensu go przedłużać

https://skript.pl/temat/21434-dawny-hardcore-na-cheatach/#findComment-145671

20 godzin temu, IDaily Gaming napisał:

Z jednej strony tak a z drugiej cheaty psują rozrywkę no ale niestety jesteśmy w Polszy i jest dużo cheaterów więc moja odpowiedź to Tak 

• W Polsce to i tak same cebulki z free vipami i megadropem na nukerze 
20 godzin temu, McKoxu napisał:

Usuń słowo "cheatach" i będę na tak ,jeśli nie usuniesz to  jestem na nie :bezkappy:

• Mi nie chodzi o taki HC że drop po 50% na blok diamentu
18 godzin temu, JPablo napisał:

Może z dobrą reklamą Ci się uda (nie tylko fora w ilości 5/10 bo to nic nie da) 

Miałem HardCore na którym był dobry AC, nie dało się namierzać skrzyń, baz, rud po prostu nic, więc wszelakie hacki nie działały                                                                               A mimo wszystko osób na serwerze było minimum i nie było sensu go przedłużać

• Dobra reklama to podstawa.
  • Społeczność to jakieś 60% -13 lat wieć tylko megadrop :kappa: 
https://skript.pl/temat/21434-dawny-hardcore-na-cheatach/#findComment-145711

• 2 tygodnie później...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...