Quintalinio 8 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 Witam, mam problem z Pluginem world Guard wgl, mi nie działa nawet go nie wczytuje poprawnie... Nie wiem w czym może być problem... Co już zrobilem : Zmieniałem silnik serwera i jego wersje. Nadal nie działa. Usuwałem plugin w raz z Configiem i instalowałem na inną wersję. Nadal nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 A masz WorldEdita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 @up ma, pisał na SB @Quintalinio wersja serwera, WG oraz błędy z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 Daj logi startu serwera. rudyxd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 a w /plugins ten plugin jest na zielono, cz czerwono ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Quintalinio 8
Witam, mam problem z Pluginem world Guard wgl, mi nie działa nawet go nie wczytuje poprawnie... Nie wiem w czym może być problem...
Co już zrobilem :
Zmieniałem silnik serwera i jego wersje. Nadal nie działa.
Usuwałem plugin w raz z Configiem i instalowałem na inną wersję. Nadal nie działa.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi