ByczekTV 95 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Cześć! Ja przybywam z pewnym pytaniem. Czy jakimś sposobem zloopuje wszystkich graczy z danej bazy danych, w której znajdują dane z funnyguilds? Konkretnie chodzi mi o turbodrop. Gracz na stronie wpisuje nick, i loopuje wszystkich graczy z jego gildii, po czym daje im turbodrop, hm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 17 godzin temu, ByczekTV napisał: Cześć! Ja przybywam z pewnym pytaniem. Czy jakimś sposobem zloopuje wszystkich graczy z danej bazy danych, w której znajdują dane z funnyguilds? Konkretnie chodzi mi o turbodrop. Gracz na stronie wpisuje nick, i loopuje wszystkich graczy z jego gildii, po czym daje im turbodrop, hm ? Najlepiej zrobić plugin pod takie coś nie skrypt. Skrypt nie dość że będzie lagował to w dodatku jest to trudne do zrobienia a najłatwiejszy sposób to łączenie np. twojego pluginu z funnyguildsem np.: Depend: [FunnyGuilds] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 1 godzinę temu, Mr Janek napisał: Najlepiej zrobić plugin pod takie coś nie skrypt. Skrypt nie dość że będzie lagował to w dodatku jest to trudne do zrobienia a najłatwiejszy sposób to łączenie np. twojego pluginu z funnyguildsem np.: Depend: [FunnyGuilds] No do wszystkiego jest najlepiej zrobić plugin, ale ja niestety piszę skrypty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ByczekTV 95
Cześć! Ja przybywam z pewnym pytaniem.
Czy jakimś sposobem zloopuje wszystkich graczy z danej bazy danych, w której znajdują dane z funnyguilds?
Konkretnie chodzi mi o turbodrop. Gracz na stronie wpisuje nick, i loopuje wszystkich graczy z jego gildii, po czym daje im turbodrop, hm ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi