Skocz do zawartości
  • 0

FunnyGuilds + skript

ByczekTV

Pytanie

Cześć! Ja przybywam z pewnym pytaniem.

Czy jakimś sposobem zloopuje wszystkich graczy z danej bazy danych, w której znajdują dane z funnyguilds?

Konkretnie chodzi mi o turbodrop. Gracz na stronie wpisuje nick, i loopuje wszystkich graczy z jego gildii, po czym daje im turbodrop, hm ?

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
17 godzin temu, ByczekTV napisał:

Cześć! Ja przybywam z pewnym pytaniem.

Czy jakimś sposobem zloopuje wszystkich graczy z danej bazy danych, w której znajdują dane z funnyguilds?

Konkretnie chodzi mi o turbodrop. Gracz na stronie wpisuje nick, i loopuje wszystkich graczy z jego gildii, po czym daje im turbodrop, hm ?

Najlepiej zrobić plugin pod takie coś nie skrypt. Skrypt nie dość że będzie lagował to w dodatku jest to trudne do zrobienia a najłatwiejszy sposób to łączenie np. twojego pluginu z funnyguildsem np.: Depend: [FunnyGuilds]

• 0
1 godzinę temu, Mr Janek napisał:

Najlepiej zrobić plugin pod takie coś nie skrypt. Skrypt nie dość że będzie lagował to w dodatku jest to trudne do zrobienia a najłatwiejszy sposób to łączenie np. twojego pluginu z funnyguildsem np.: Depend: [FunnyGuilds]

No do wszystkiego jest najlepiej zrobić plugin, ale ja niestety piszę skrypty ;)

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...