SupcioXD 37 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 Cześć! Napisałby mi ktoś skrypt na zakaz wejścia na wersji 1.7 Proszę też o napisanie co do tego potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 (edytowane) on join: if version of player is 4: kick player due to "Obslugiwane wersje to: 1.8+" if version of player is 5: kick player due to "Obslugiwane wersje to: 1.8+" randomSK Edytowane 28 sierpnia 2017 przez esej Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 @esej dasz link bo nie mogę znaleźć tylko skript mogę pobrać kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 3 godziny temu, SupcioXD napisał: @esej dasz link bo nie mogę znaleźć tylko skript mogę pobrać Link do pobrania Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! chociaż wydaję mi się, że do działania tego skryptu potrzeba dodatku Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 1 godzinę temu, Ewald napisał: Link do pobrania Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! chociaż wydaję mi się, że do działania tego skryptu potrzeba dodatku Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dalej błąd a wgrałem tuske i z reloadowałem serwer a tutaj ssy błędu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 Teraz spojrzałem na kod @eseja i jest on napisany w dziwny sposób :). Możesz użyć takiej wersji: if player's version is "1.7": Nie jestem pewien czy nie potrzebujesz pluginu viaversion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nadal nie działa a mam viaverssions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 (edytowane) Na jakiejś francuskiej stronie znalazłem, że musi być "if version of player" 47 = 1.8 5 = 1.7.9 and 1.7.10 4 = 1.7.2, 1.7.4 and 1.7.5 Example: if version of player is 47: message "%player% is using 1.8 client." Edytowane 29 sierpnia 2017 przez Bielecki jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 45 minut temu, Bielecki napisał: Na jakiejś francuskiej stronie znalazłem, że musi być "if version of player" 47 = 1.8 5 = 1.7.9 and 1.7.10 4 = 1.7.2, 1.7.4 and 1.7.5 Example: if version of player is 47: message "%player% is using 1.8 client." nadal jest błąd z "player" ssy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Kod: on join: if version of player is 4: execue console command "kick %player% Obslugiwane wersje to: 1.8+" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SupcioXD 37
Cześć!
Napisałby mi ktoś skrypt na zakaz wejścia na wersji 1.7
Proszę też o napisanie co do tego potrzebuje
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi