Hejka mam pytanie da się zrobić skrypt który działa jak disco zbroja tyle że zakłada co 1 tick zbroje czyli tak jak disco zbroja tylko zakłada nam żelazny, diamentowy, zloty, skórzany set i tak ciągle ale chcę zrobić żeby można było to wyłączyć i włączyć i żeby zbroje szybko się zmieniały a i oczywiście żeby gracz nie miał później tych setów w eq :) Dzięki za ewentualną pomoci!
ps. Tu macie kod próbowałem zrobić to w taki sposób ale chcę żeby dało się wyłączyć i włączyć a ten skrypt nawet nie zakłada żadnego seta.(mam skquery i wildscript)
Kod:
every 1 tick:
equip player with all diamond armour of protection 4
equip player with all gold armour of protection 4
equip player with all iron armour of protection 4
equip player with all leather armour of protection 4
Pytanie
lolking33 2
Hejka mam pytanie da się zrobić skrypt który działa jak disco zbroja tyle że zakłada co 1 tick zbroje czyli tak jak disco zbroja tylko zakłada nam żelazny, diamentowy, zloty, skórzany set i tak ciągle ale chcę zrobić żeby można było to wyłączyć i włączyć i żeby zbroje szybko się zmieniały a i oczywiście żeby gracz nie miał później tych setów w eq :) Dzięki za ewentualną pomoci!
ps. Tu macie kod próbowałem zrobić to w taki sposób ale chcę żeby dało się wyłączyć i włączyć a ten skrypt nawet nie zakłada żadnego seta.(mam skquery i wildscript)
Kod:
every 1 tick:
equip player with all diamond armour of protection 4
equip player with all gold armour of protection 4
equip player with all iron armour of protection 4
equip player with all leather armour of protection 4
https://skript.pl/temat/21153-zdejmowanie-i-zakladanie-eq/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi