Polski Sześcian 93 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 (edytowane) Tak jak w temacie Spawn ma być w stylu średniowiecznym. Informuję że nie będę zwracał uwagi na odpowiedzi które nie są związane z budowaniem spawnu. Edytowane 25 sierpnia 2017 przez Polski Sześcian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoeingC135 26 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 Darmowy budowniczy? Za darmo to by mi się nawet nie chciałoby wejść na twój serwer by coś zbudować.. jaku49 i Polski Sześcian 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EspaniololxPl 1 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 8 godzin temu, Polski Sześcian napisał: Tak jak w temacie Spawn ma być w stylu średniowiecznym. Informuję że nie będę zwracał uwagi na odpowiedzi które nie są związane z budowaniem spawnu. Wygląda ciekawie budowałem na wielu duzych serwerach. przykładem jest kanał yt: Flothar 300k subów. Jest tam serwer olimpmc.pl gdzie budowałem spawn w takim stylu. jesli chcesz zgłoś sie moge spróbowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRed1337 42 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 Jak już kogoś poszukujesz to daj więcej informacji. Też mogę powiedzieć że chce plugin i musisz sobie sam ogarnąć jaki to ma być plugin i jak ma działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 27 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2017 Mogę zbudować za 29478832 złotych xD Śmieje, pisz pw. Dnia 8/26/2017 o 08:26, TheRed1337 napisał: Jak już kogoś poszukujesz to daj więcej informacji. Też mogę powiedzieć że chce plugin i musisz sobie sam ogarnąć jaki to ma być plugin i jak ma działać. Dobrze napisał. Po co ma Ci podawać typ serwera itp. skoro nie płaci? Gdyby wszystko podał to pisałbyś, że za darmo tyle wymaga Polski Sześcian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi