Skocz do zawartości
  • 0

Szukam pluginów.

Oytsui
 Udostępnij

Pytanie

Siemka, mam plan zacząć robić gdzieś kiedyś serwer w minecraft. Ma on mieć tryb Hardcore... Ale nie wiem czy jest kilka pluginów o których myślę... [ Tak, szukałem je ale nie znalazłem ]

A więc, na to że na całej mapie stworzą się takie super biomy i drzewa i wgl a nie tak jak to jest że poucinane i widać połowę góry przy jeziorze czy coś xD Tylko wszystko jest tak "idealnie" i te drzewa mogą być duże wielkie itd... można było by ustawić w pluginie albo coś takiego...

Oraz czytałem coś kiedyś o jakimś serwerze że "Zombie chodzą grupką" że wiele zombie by chodziło grupkami ale wszystkie by nie musiały... Zna ktoś może nazwę tego pluginu?

@refresh

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Na biomy polecam ci ten plugin Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! kosztuje 32+ zł więc jest tani, a i przynajmniej mamy zabezpieczenie że nie zrobisz serwera 1.7 :bezkappy:

Edytowane przez McKoxu

• 0

Po pierwsze: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Po drugie:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Ten jest fajny! Ale niestety nie jest darmowy :/ 

Ale zawsze jest jakiś plus ;) 

Nie zrobisz za przeproszeniem kolejnego **** które jest przestarzałe tak jak większość serwerów na których nikt nie gra.
Screeny:

Spoiler

[IMG][IMG]
[IMG][IMG]
[IMG][IMG]
[IMG][IMG][IMG]
[IMG][IMG]

Dynmapa:

PmhU9wY.png
//Poprawa formatowania, osadzenie zrzutów ekranu w spoilerze, bo jest ich za dużo ~ JanekJaran

Edytowane przez JanekJaran
Poprawa formatowania, osadzenie zrzutów ekranu w spoilerze

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...