Skocz do zawartości

[1.8] [SV] IronSurvival

BoeingC135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Podajecie IP zamiast hosta?

Rozumiem że domena kosztuje i trzeba ją konfigurować ale od kilku lat nie podaje się już IP, ze względu na to że hosta z dodatkiem hostingu da się zapamiętać.

Jak miałbym komuś przekazać że znam nawet dobry serwer, pogubiłbym się po pierwszych 4 cyfrach i tyle byłoby z reklamy

No więc tak, wersja pewnie 1.8, skiny /skin - to nie lepiej zamiast używać SkinRestorer, wprowadźcie może naprawie skinów premium, a nie ruszajcie "stevów"?  2 rodzaje cuboidów, jeden dla gracza drugi dla vipa, którego zapewne można kupić za 11,07 sms :kappa: Villagery? Hmm.. we wioskach jest ich bardzo dużo, i można ich spotkać nawet na zwykłym trybie singleplayer. Magiczne pieniążki, zmieńcie tę nazwę, bo kojarzy mi się z magicznymi pierożkami z easyhc xD No to tyle. Nie macie prawie żadnych nowości, nie to co w porównaniu z lepszym MineCastem :kappa::kappa::kappa: 

19 godzin temu, BoeingC135 napisał:

@najkers To nie jest easyhc? Prezentacja jest jako tako więc nie wiem czemu Ci się nie podoba. Twoja prezentacja twojego easyhc jest bardziej odrażająca.

Moje easyhc, dawno nie istnieje dlatego ze uswiadomilem sobie ze to badziewie typowe

Dnia 18.08.2017 o 12:38, KrejzolekPRO napisał:

No więc tak, wersja pewnie 1.8, skiny /skin - to nie lepiej zamiast używać SkinRestorer, wprowadźcie może naprawie skinów premium, a nie ruszajcie "stevów"?  2 rodzaje cuboidów, jeden dla gracza drugi dla vipa, którego zapewne można kupić za 11,07 sms :kappa: Villagery? Hmm.. we wioskach jest ich bardzo dużo, i można ich spotkać nawet na zwykłym trybie singleplayer. Magiczne pieniążki, zmieńcie tę nazwę, bo kojarzy mi się z magicznymi pierożkami z easyhc xD No to tyle. Nie macie prawie żadnych nowości, nie to co w porównaniu z lepszym MineCastem :kappa::kappa::kappa: 

Z tymi pieniążkami masz rację xd. MineCast gurom!

Edytowane przez gnomsy

• 2 tygodnie później...
Dnia 19.08.2017 o 18:11, gnomsy napisał:

Tryb jak tryb. Po prostu źle wykonany :) Nawet nie wchodzę. Polecam pierwsze zainwestować te marne 13 zł na domenę, a potem brać się za reklamowanie.

Niech sobie będzie lepszy jednak stoi pusty :D

Nie lubie serwerów tego typu jednak ten nie jest najgorszy...

• 4 miesiące temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...