kapi. 332 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Witam, szukam osoby, która stworzy dla mnie ItemShop na stronę serwera Minecraft. Płatność przez SimPay, DotPay, PaySafeCard i głównie PayPal. Jeśli jest taka osoba proszę, aby się do mnie zgłosiła, ponieważ jest to pilne. Nie jest mi potrzebny nie wiadomo jaki ten projekt, dlatego maksymalna cena za owy projekt to maksymalnie 10 - 15zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 za 15zł to ja moge otworzyc IDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Teraz, Nieznajomy11 napisał: za 15zł to ja moge otworzyc IDE haha itemshop widziałem na allegro za 5zł i był profesjonalny, a ty mi tu jakieś [ciach] mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 to było go kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Ale wiesz, że produkt masowy, a produkt dedykowany jest zawsze inaczej wyceniany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 (edytowane) 2 minuty temu, Wizzard napisał: Ale wiesz, że produkt masowy, a produkt dedykowany jest zawsze inaczej wyceniany? jak to?!?!?!? przeciez to jedno i to samo?!?!?!?!?!@;12[;412;[4lp12l i jesli w ogole ktos cos takiego sprzedawal to pewnie sam kupil od kogos innego i bez zezwolenia sprzedawal kopie ciekawe swoja droga jak wygladal ten profesjonalizm, kod ci pokazywali na aukcji? Edytowane 14 sierpnia 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuvuś 23 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Wątpię, żeby ktokolwiek zrobił Ci to za mniej niż 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Posiadam link do darmowego i profesjonalnego (jak to ująłeś) ItemShopu, lecz w twoim przypadku tak informacja będzie płatna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 8 minut temu, kuvuś napisał: Wątpię, żeby ktokolwiek zrobił Ci to za mniej niż 50 zł Pff... na chillku można to zrobić za 15zł, bo co to za problem napisać kilka plików w PHP pobrać jakieś obrazy z neta dobrze to wkleić do tego stworzyć styl w CSS + 1 index.html I zrobić API pod różne serwisy płatnicze. 4 minuty temu, _Of3k napisał: Posiadam link do darmowego i profesjonalnego (jak to ująłeś) ItemShopu, lecz w twoim przypadku tak informacja będzie płatna . To zapraszam do drugiego tematu gdzie "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 To jak to takie proste jest podłączenie API od PayPala czy PSC to wejście na Mount Everest też jest proste. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! owszem, to da się wykonać, ale kto Ci to zrobi za 15zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 13 minut temu, esej napisał: Pff... na chillku można to zrobić za 15zł, bo co to za problem napisać kilka plików w PHP pobrać jakieś obrazy z neta dobrze to wkleić do tego stworzyć styl w CSS + 1 index.html I zrobić API pod różne serwisy płatnicze. to czemu sam tego nie zrobisz i nie zachowasz tych 15zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 2 minuty temu, Michma1707 napisał: to czemu sam tego nie zrobisz i nie zachowasz tych 15zł? Bo sam do końca nie potrafię ;/ 2 minuty temu, boleknowak napisał: To jak to takie proste jest podłączenie API od PayPala czy PSC to wejście na Mount Everest też jest proste. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! owszem, to da się wykonać, ale kto Ci to zrobi za 15zł? A za ile mniej więcej? Nie jestem znawcą od cen ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 api PP, api PSC, no to zależy od programisty, ale mniej niż 200zł wątpie kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 4 minuty temu, esej napisał: Bo sam do końca nie potrafię ;/ to dlaczego twierdzisz, ze potrafisz to wycenic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Jeszcze zalezy jakie platnosci chcesz do tego miec, jakie ma miec funkcje itp. (Mysle ze taki z panelem itp. to cos kolo 150zl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi